După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 aprilie 2019

Gabriel Popa 🔴 În Canada, să-i spui unei femei trans că este un bărbat biologic este catalogat drept „discurs al urii”..

În Canada, să-i spui unei femei trans că este un bărbat biologic este catalogat drept „discurs al urii”.. Un activist creștin tocmai ce a fost amendat cu 55,000 de dolari pentru acest lucru.
Constituția Canadei le oferă cetățenilor dreptul la libertatea de exprimare în „limite rezonabile”, iar legislația interzice „comunicarea mesajelor de ură”. Această legislație afectează – de fapt, restricționează – dezbaterile despre religie și moralitate.
De exemplu, dacă încerci să arăți că o femeie „trans” este de fapt un bărbat, conform ADN-ului său, această declarație poate să fie catalogată drept „discurs al urii”. Un tribunal pentru drepturile omului din Vancouver a decis că nu există nici un fel de posibilitate de a dezbate dacă transgenderii sunt sau nu ceea ce pretind ei că sunt. Un avocat transgender, Morgan Oger, a depus o plângere împotriva activistului creștin Bill Whatcott, după ce acesta a distribuit niște fluturași în care Morgan Oger era descris drept „un bărbat biologic” și un „travestit” care „îmbrățișează propaganda de gen și încearcă să trăiască o minciună.” Pe fluturași apăreau și numele lui Oger de dinaintea „tranziției”, alături de o poză a lui Oger ca bărbat; fluturașii au fost distribuiți în contextul în care Oger candida pentru o funcție publică, în Vancouver.
Activistul creștin a invocat libertatea religioasă și de exprimare – dar tribunalul a decis că fluturașii conțin un mesaj „discriminatoriu” și „plin de ură”. Oger a pierdut acele alegeri la o diferență mare – dar articolele din presa mainstream care relatează cazul nu se întreabă și dacă procesul intentat de Oger împotriva activistului creștin nu ar putea să fie, în fapt, o formă de răzbunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.