După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 11 aprilie 2019

Conferința FIII LUMINII la Biserica Emanuel Bucureşti

De-a lungul timpului, trezirea a inceput intotdeauna in randul tinerilor, atunci cand acestia au fost dedicati lui Dumnezeu si insetati dupa El. Rugaciunea, inchinarea si slujirea jertfitoare au fost scanteia ce a aprins mai tarziu intreaga Biserica. Acesta este motivul pentru care diavolul ataca unitatea Bisericii. Dezbinarea cuprinde relatiile dintre parinti si copii, dintre crestinii de varste diferite si patrunde chiar intre tinerii de aceasi varsta.

Relatia cu Dumnezeu este foarte importanta pentru ca ea conduce la unitatea intre tineri.
Sfintenia si neprihanirea, disciplina si dedicarea, nu sunt decat rezultatele acestei relatii, iar unitatea este cadrul unde acestea se exprima.

Conferinta urmareste:
- Echiparea tineretului prin master classes in ceea ce priveste evanghelizarea, adaptand mesajul crestin la vremurile noastre.
- Lucrarea cu tineretul - Consiliere
- Slujirea pastorala - Misiune
- Sesiune de intrebari si raspunsuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.