După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 aprilie 2019

CEDO, având o mare parte a personalului său care poartă în afara instituției o insignă în culorile curcubeului, intră în dezbaterea privind „drepturile LGBT” în Polonia...

Exact în timp ce dezbaterea despre homosexualitate, supraîncălzită de proximitatea alegerilor, s-a dezlănțuit în Polonia de câteva săptămâni, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a făcut publice detaliile a patru cauze introduse contra acestui stat în urmă cu câțiva ani. Altele vor urma, alimentând dezbaterea.

Primele două cauze, datând din 2010, au avut ca obiect refuzul autorităților poloneze de a încredința custodia unui copil mamei sale, după ce aceasta și-a părăsit bărbatul pentru a trăi împreună cu o altă femeie. Femeile au pretins că sunt victime ale discriminării pe baza orientării lor homosexuale, în timp ce autoritățile poloneze pretind că au acționat înspre binele copilului.
Celelalte două cauze, introduse în 2015, reclamă refuzul Poloniei de a menționa două persoane de același sex ca părinți ai aceluiași copil. Într-una din cauze, una din femeile partenere născuse copilul în Marea Britanie, iar în cealaltă este vorba despre doi bărbați din care unul a conceput un copil cu ajutorul unei mame purtătoare, în Statele Unite. reclamanții contestă în substanță respectarea de către Polonia a caracterului natural heterosexual al procreației și filiației, ca și refuzul său de a recunoaște o filiație înșelătoare stabilită în străinătate. Aceste cauze ar putea distruge de asemenea principiul conform căruia „mama este femeia care naște” și prezumția conform căreia tatăl este soțul acestei femei [așa-numita prezumție de paternitate, în legislația românească, unul din aspectele distincte și unice ale relației maritale, n.tr.]. Toate aceste persoane pretind a fi suferit o discriminare injustă, motivată de sexualitatea lor.
Avem așadar de a face cu un veritabil foc concentrat al CEDO care vine să alimenteze, la momentul amintit, via dezbatere despre homosexualitate provocată recent de primarul Varșoviei. Acesta a făcut publică pe 18 februarie, o săptămână înainte de comunicarea de către CEDO a cauzelor amintite, o așa-numită „cartă LGBT+” viu contestată în care se prevede în special educația pro-homosexualitate în toate școlile orașului începând cu cea primară, cu participarea asociațiilor LGBT, precum și prezența unui referent în materie.

Un abuz de putere și o formă de totalitarism ideologic

Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.