După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 aprilie 2019

Cătălin Sturza 🔴 The Times: „Apeluri pentru a pune capăt experimentelor transgender asupra COPIILOR”

Singura clinică „de gen” pentru copii finanțată de Ministerul Sănătății din Marea Britaniei face UN EXPERIMENT PE VIU trimițând sute de copii în sala de operații chirurgicale, pentru intervenții chirurgicale care le vor schimba viața, fără a avea suficiente dovezi cu privire la efectele acestor intervenții pe termen lung, asupra copiilor – avertizează o serie de experți, citați de cotidianul britanic The Times.
Cinci medici și-au dat demisia dintr-o clinică „de gen” din nordul Londrei deoarece și-au exprimat îngrijorări cu privire la „tratarea” prin operații de schimbare de sex a unor copii vulnerabili care vin la clinică pretinzând că ar fi „transgenderi”.
Cel mai mic dintre copii avea vârsta de trei ani
Acești medici cred că unii copii care se „luptă cu sexualitatea lor” sunt greșit diagnosticați ca fiind „transgenderi” de către clinica pentru Serviciul de Dezvoltare a Identității de Gen (GIDS).
Toți cei cinici aveau rolul de a hotărî cărora dintre copiii care se identificau drept „transsexuali” trebuiau să li se administreze inhibitori hormonali care să le oprească dezvoltarea sexuală. Specialiștii, care erau plătiți de Ministerul Sănătății din Marea Britanie, au avertizat că numeroși copii și adolescenți vulnerabili au fost împinși pe drumul adeseori ireversibil al „tranziției” înainte ca experții să aibă timp să evalueze cauzele confuziei lor „de gen”.
Un profesor de la Oxford trage, de asemenea, un semnal de alarmă asupra a faptului că tratamentele medicamentoase folosite de clinică nu sunt deloc sigure, spunând că tratamentele sunt sprijinite „de dovezi de calitate slabă sau, în multe cazuri, de nici un fel de dovezi.”
Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordul Londrei a crescut exponențial. În 2010 au fost trimiși 94 de copii, în timp ce anul trecut au fost trimiși 2159 de copii. Cel mai mic dintre acești copii avea vârsta de TREI ani! Cei cinci medici fac parte dintr-un grup mai larg, de 18 medici, care și-au dat demisia în ultimii trei ani.
„Am simțit că foarte mulți copii se află în pericol”
„Am simțit că în ultimii doi ani ceea ce m-a făcut să nu-mi dau demisia era faptul că foarte mulți copii se află în pericol. Am rămas acolo ca să-i protejez pe copii ca să nu li se facă foarte mult rău”, a spus unul dintre specialiști.
„Acest tratament experimental e făcut nu doar asupra copiilor, ci asupra unor copii foarte vulnerabili. Copii care au probleme mentale, care au fost victime ale unor abuzuri, care au trecut prin traume familiale, dar de multe ori toți acești factori sunt pur și simplu băgați sub preș”, a spus un alt medic. „Dacă cineva ar sugera chirurgie estetică sau orice alte schimbări permanente în orice alt tip de situație, am spune – stați puțin, nu putem să ne aruncăm așa cu capul înainte.”
Toți cei cinci au spus că, după părerea lor, organizațiile de caritate pentru transgenderi precum Mermaids „au un efect nociv” prin faptul că ei promovează schimbarea de sex ca pe un panaceu universal pentru adolescenții confuzi. Organizațiile de caritate neagă acuzația.
Specialiștii afirmă că s-au exercitat, de foarte multe ori, presiuni asupra lor ca să recomande „tratamentul” de schimbare de sex unor copii, deși nu au crezut, mereu, că acest lucru ar fi fost, de fapt, în interesul acelor copii.
„Un experiment pe viu asupra copiilor”
Carl Henghan, director al Centrului de Medicină bazată pe Dovezi de la Universitatea Oxford, a spus: „Ținând cont de precaritatea dovezilor, folosirea greșită a medicamentelor pentru scopuri care nu sunt acoperite de prospectul acelor medicamente în cazul tratamentului disforiei de gen înseamnă, într-o mare măsură, un experiment pe viu, scăpat de sub control, asupra unor copii.”
Medicii afirmă că niște copii sănătoși fizic sunt trecuți pe tratamente medicamentoase și hormonale în urma presiunii exercitate de grupurile de lobby ale transgenderilor și de anexietățile părinților.
Unul dintre medici spune că remușcările ei au crescut după ce a întâlnit o femeie adultă care și-a făcut o „schmbare de sex” ca să devină bărbat, „tăindu-și ambii sâni”. După aceea, ea a regretat această decizie, și s-a răzgândit. „Ce putem să facem?” – se întreabă medicul. „Nu putem să dăm înapoi timpul. Să-i sugerăm să-și pună niște sâni falși? Datoria noastră este să avem grijă de acești adolescenți confuzi, dar cred că eșuăm în totalitate.”
 „Corpurile copiilor sunt mutilate pentru a trata probleme ale societății”, avertizează același medic. Ea își amintește de cazul unui copil de 13 ani „ai cărui părinți făceau presiuni ca să i se administreze inhibitori ai pubertății. Când medicii au refuzat să recomande tratamentul cerut de părinți, tatăl copilului, un avocat, a început să trimită scrisori juridice de amenințare. Până la urmă, copilul a primit tratamentul hormonal. 
Toți cei cinci medici arată că este foarte îngrijorător „cât de puține lucruri li se spun acestor copii și familiilor lor despre efectele tratamentului hormonal asupra fertilității și a funcțiunilor sexuale, ca adult. Unul dintre ei afirmă că copiii nu au putut să își dea «consimțământul informat» deoarece era un lucru tabu să discuți impactul intervențiilor medicale asupra funcțiilor sexuale de mai târziu.
„O atrocitate”
Tot în același număr din The Times, profesorul Carl Henghan de la Universitatea Oxford scrie: „Ai crede, când vine vorba despre copii, că testarea și evaluarea medicamentelor folosite ar trebui să fie una robustă – pentru a asigura în cel mai înalt grad posibil siguranța copiilor. Dezastrul în care ne găsim acum, în ceea ce privește tratamentul disforiei de gen în cazul copiilor și al adolescenților, scoate în evidență toate lucrurile îngrijorătoare referitoare la folosirea și evaluarea din zilele noastre a unor medicamente puternice asupra acestui grup de vârstă”.
„Cea mai mare parte a dovezilor pentru folosirea unor medicamente sunt bazate pe informațiile pe care le avem din folosirea lor asupra adulților; dovezile cu privire la folosirea medicamentelor asupra copiilor sunt foarte sărace, și majoritatea medicamentelor folosite sunt administrate, în mod frecvent, pe baza unor dovezi de calitate îndoielnică sau, în multe cazuri, de nici un fel de dovezi.”

„Investigația făcută de BBC la care am participat și eu evidențiază un numărul mare de elemente necunoscute de care ar trebui să se țină în fapt seama pentru a ajunge la un tratament cu adevărat sigur pentru disforia de gen. Dacă aveți orice fel de dubii, cereți să vi se arate dovezile.”
Unul dintre cei cinci specialiști numește ceea ce se întâmplă la clinica din nordul Londrei „o atrocitate”. „Știu că sună foarte dur, dar mă simt ca și cum am fost parte din ceva la care oamenii din viitor se vor uita și se vor întreba – oare ce-o fi fost în capul nostru? În viitor, cred că vor fi foarte multe situații în care persoane care au urmat acest «tratament de schimbare a sexului» se vor răzgândi, și care vor simți că le-au fost mutilate corpurile.”
Un rezumat al articolului din The Times este publicat pe Dailymail, la link-ul de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.