După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 martie 2019

Transgenderismul – noua „vacă sacră” a progresismului liberal

Shenan Boquet este preot romano-catolic american și președinte al Human Life International, cea mai importantă organizație pro-viață și pro-familie afiliată Bisericii Catolice. Un excelent vorbitor, pr. Boquet a călătorit peste 1,5 milioane de km pentru a le vorbi tinerilor și liderilor civici din peste 80 de țări.
Un studiu recent realizat de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor, agenție federală în SUA, n.tr.) arată că 2% dintre elevii de clasele 9-12 se identifică drept „transgender”. Aceștia suferă o confuzie profundă despre identitatea lor de gen și odată cu aceasta suferă toate riscurile psihologice și fizice. Statistici din surse de încredere dau semnalul de alarmă: epidemia de disforie de gen crește exponențial printre tineri.
Conform CBC, dacă cel mai mare Spital de copii din Ottawa avea, în urmă cu 10 ani, unul sau doi copii care căutau să-și schimbe sexul, în 2018, 189 de copii li s-au adresat cu această solicitare. Iar un alt spital canadian, din provincia British Columbia, a înregistrat anul trecut 240 de cazuri de copii care doreau să „tranziționeze”, comparativ cu 20 în 2013.
În Londra, clinicile de schimbare a sexului nu mai fac față la invaziei de pacienți din ultimii ani. Din păcate mulți medici fac intervenții drastice, de multe ori ireversibile pentru a „trata” acești copii, de multe ori prin experimente macabre: terapie hormonală, medicamente pentru blocarea hormonilor și uneori intervenții chirurgicale de tranziție de la un gen la altul, care, de fapt, echivalează cu mutilarea ireversibilă a corpului.
Totul a devenit fezabil pentru medicina modernă. Fără nici o reținere, noua clasă de medici se erijează întru atotputernicie drept „re-făuritori” ai trupului uman. Dar copy-right-ul este deținut de Dumnezeu, care l-a creat într-o armonie perfectă, uimitoare.
Apar tot mai multe mărturii că adevărata derută legată de gen a victimei apare abia mai târziu, la „trezire”, când ea nu mai poate da înapoi, de cele mai multe ori, din nebunia schimbării genului. Apar dereglări grave ale personalității, tulburări psihice și emoționale.
Unii au dorit să-și facă un titlu de glorie din refăurirea omului din perspectiva genului, dar eșecul s-a dovedit răsunător în multe cazuri, aducând cu el o pleiadă de probleme fizice și psihice. Poate există, dar pe rețelele sociale  nu am văzut nici o mărturie onestă de mulțumire și satisfacție pe care cineva să o dea la mai mulți ani de la schimbarea genului. În schimb am văzut mai multe mărturii de profund regret.
Cum s-a ajuns la acest fenomen alarmant? Grupările care promovează disforia de gen fac presiuni asupra elevilor, spunându-le că nimic „nu e sigur” în privința biologiei și că totul e posibil referitor la identitatea noastră și la gen. Să cercetăm, să descoperim noi înclinații și noi atracții, noi senzații și noi simțiri. Toate acestea însă nu contribuie cu nimic nici la edificarea personalității elevilor, nici la împlinirea acesteia. Ajută doar la deruta și dereglarea lor, la ceea ce psihologia numește disforia de gen. Elevii ajung să se întrebe oare nu mai sunt băiat, sau să-și spună n-am fost niciodată fată – dacă aș putea deveni ceea ce imaginația mea îmi arată a fi atractiv?

Presiunea transgender – un abuz asupra copiilor

Câte obsesii și amăgiri se pot naște astfel…
Este un abuz față de copil a-i sugera asemenea monstruozități!
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.