luni, 18 martie 2019

Tony Berbece 🔴 De ce prin mâinile lor?


Biblia nu ne spune că prin gurile apostolilor se făceau multe semne și minuni, ci prin mâinile lor (Fapte 5:12). De ce prin mâinile lor? Pentru că adevăratele miracole se fac când te apleci spre un om murdar și nu-ți este silă să-l ridici ca apoi să-l hrănești, să-l speli și să-i dai un rând de haine.

Prin mâini se fac miracole pentru că mâinile sunt cele care trebuie să atingă bolnavul fără a-ți fi silă sau frică de boala lui. Pui mâna pe el pentru a-l vindeca pentru că tu ai puterea vieții peste tine, iar moartea nu are putere asupra ta.

Prin mâini se fac miracolele pentru că mâinile ating un om plini de demoni și-l liniștesc, pentru că mâinile sfinte nu pot fi oprite de nicio forță demonică pentru ca ele să nu rupă lanțurile grele.

Dar mulți azi vor minuni făcute doar din gură fără a mai pune mâna. Până când nu pui mâna cu dragoste pe cel care are nevoie de un miracol, pentru că tu te-ai dat cu dezinfectant pe ele, nu se întâmplă nimic. Hristos nu ne-a salvat cu gura mai întâi, ci cu mâinile pe care le-a întins pe cruce pentru a fi străpunse, apoi a zis: “Astăzi vei intra cu mine în rai!” Faptele au stat întotdeauna înaintea cuvintelor, acțiunea înaintea vorbelor.
Mă rog să ai mâini care fac minuni!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.