După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 martie 2019

Tony Berbece 🔴 Chemare la rugăciune!

Una dintre persoanele care ne-a adus cea mai mare amărăciune în campania pentru Referendum a fost Andreea Bălan, care a fost ”portavocea” LGBT de România și care a lansat sloganul: “Iubirea nu se votează!” Că a primit bani pentru asta sau că a făcut-o de bună voie nu știm și nu ne interesează. Însă cert a fost că foarte mulți oameni au fost influențați de ea și au ales să nu voteze pentru un viitor sănătos al României.
Astăzi, Andreea are probleme de sănătate în urma unei nașteri. Din câte am citit au apărut niște hematoame și a fost nevoie de o altă intervenție chirurgicală după cea de cezariană. Avem datoria de a ne ruga pentru oamenii aceștia pentru a le arăta iubire, pentru a le arăta că noi nu luptăm cu ei și nu urâm pe niciunul, ci urâm păcatul și moarte adusă de el.
Andreea, aș vrea să știi că mulți creștini se roagă pentru tine și-ți trimit binecuvântări. Cu toții dorim să te bucuri de familia ta. Nu uita să-ți înalți glasul spre Dumnezeu și să-L chemi aproape. De multe ori Dumnezeu mi-a vorbit cel mai limpede prin suferință și în ea a fost cel mai bun loc de întâlnire cu El!
Dumnezeu te iubește, iar noi te binecuvântăm în Numele Celui care este iubire!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.