marți, 12 martie 2019

Și-a încurajat băiatul să se transforme în fată: „Copilul meu este mai fericit așa! Părinții trebuie să înțeleagă că este un proces minunat”. Așa să fie?


Mama unui băiețel de nouă ani care a devenit fată vrea să transmită un mesaj tuturor părinților. Din punctul ei de vedere, fiul ei a trecut printr-un „proces minunat”.
Fran Norris, din Statele Unite, este mama unei fetițe transgender. Născut Anthony, copilul i-a mărturisit mamei sale că este, de fapt, fată, când avea șapte ani. În cei doi ani de atunci, băiatul a devenit Autumn, atât acasă, cât și în documentele de la școală.  
„Autumn era foarte feminină, chiar și când era Anthony. Toate jucăriile pe care și le dorea erau pentru fete. Mă ruga să îi pictez unghiile și să îl fardez. Nu mi-am pus întrebări, credeam că e doar un copil curios cu o imaginație bogată. 
În momentul în care mi-a făcut mărturisirea, totul s-a legat, toate indiciile au prins sens. Acum, suntem cele mai bune prietene, facem tot ce ar face o mamă cu fiica ei. Cel ma mult ne place să mergem la cumpărături.
Autumn este acum mult mai fericită decât a fost vreodată. Poate fi cine își dorește și iubește această libertate”, a povestit mama copilului.

Femeia a adăugat că vrea să le transmită părinilor ai căror copii trec printr-un proces asemănător că nu sunt singuri și că nu trebuie să sufere pentru că este „un lucru minunat”.
Continuarea pe www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.