După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 martie 2019

Tony Berbece 🔴 Când Duhul te cheamă la rugăciune, Diavolul îți mai dă ceva de lucru...

De câte ori v-ați pus pe genunchi și v-a sunat “X” să vă spună “nimic”, i se făcuse dor de vorbă din senin și de fapt v-a furat timpul de părtășie cu Dumnezeu? De câte ori v-ați pus să citiți Biblia și un gând v-a venit să mai intrați încă o dată pe Facebook și acolo ați rămas? De câte ori ați primit îndemn să mergeți la Biserică dar v-a lovit instantaneu somnul, lenea, grija zilei de mâine, alte probleme “nerezolvate” și v-ați lăsat păgubași?

Problema aceasta e de mii de ani. În om se dă o luptă crâncenă în fiecare zi. Pe de o parte trage “Moise” poporul lui Dumnezeu la închinare în pustie, departe de cotidian, iar pe de altă parte trage “Faraon” poporul lui Dumnezeu la munci grele, la făcut bani, case, etc... Pe cine lași să câștige?

Azi după cine vei alerga mai mult? Vei găsi timp să privești în sus și să intri într-o atitudine de închinare, te vei conecta la Cer? Sau vei rămâne mai prins în mocirla în care evreii se aflau zilnic ca să facă chirpici (cărămizi din lut amestecat cu paie)? Ieși, scutură pentru câteva clipe lucrurile lumii de peste tine și stai în prezența lui Dumnezeu. Nu uita că alții îngenunchează de cinci ori pe zi înaintea unui Dumnezeu fals. Tu nu ai timp de Dumnezeul cel viu? Ba da, ai destul, dar, ca Faraon, îți pasă mai mult de ce construiești pe pământ decât ce poți construi cu Dumnezeu.

Într-o lume plină de oameni răi, plină de necazuri, de stres și de ispite, fii un Daniel! Închide ușa după tine și deschide ferestrele spre Dumnezeu!
Tony Berbece


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.