După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 martie 2019

Partidul Verzilor din Australia cere înlocuirea programului educațional desfășurat în școli prin intermediul clericilor, cu programe care promovează ideologia LGBTQ

Partidul Verzilor din Australia și-a radicalizat poziția privind problematica LGBTQ, în perspectiva alegerilor parlamentare federale, prevăzute pe 18 mai pentru Senat și pe 2 noiembrie pentru Camera reprezentanților. Pe lunga listă de politici pro LGBTQ aflate pe agenda Verzilor se află anularea programului educațional, care presupune prezența preoților în școlile publice și utilizarea fondurilor destinate acestui program pentru a acorda sprijinul „incluziv” și „secular” elevilor „diferiți”. Printre inițiativele antireligioase ale Verzilor se numără și eliminarea excepțiilor din „legile antidiscriminare” care privesc școlile private sau cele care țin de biserică, prin obligarea acestora să accepte programe școlare care promovează ideologia LGBTQ.
Programul privind prezența clericilor în școli a fost introdus aprobat în 2017, iar în 2018 s-a decis finanțarea acestuia cu 247 milioane dolari australieni (175 milioane USD) pentru următorii ani. Majoritatea clericilor din școli sunt preoți creștini, iar obiectivul principal al programului este combaterea bullying-ului.
Verzii din Australia, partid ecologist, de stânga, s-au înființat în 1992. Pe agenda inițială a partidului s-au aflat chestiuni care țin de protejarea mediului, însă ulterior au fost adăugate și elemente de stânga cum ar fi „justiția socială”, „pacifismul” sau „democrația participativă”. Cu timpul în portofoliul de idei de stânga al Verzilor au intrat liberalizarea drogurilor, legalizarea eutanasiei sau a căsătoriilor între persoane de același sex.
Recent adoptatul angajament al partidului „Sexualitate – Chestiuni LGBTQ” numește „libertatea sexualității” ca „drept fundamental al omului”, iar aceasta ar presupune „acceptarea și celebrarea persoanelor de diferite orientări sexuale – LGBTQ”, lucru esențial pentru realizarea egalității și înfăptuirii unei justiții sociale reale. De la obligativitatea studierii educației sexuale care să includă „diversitatea sexualității” până la drepturi absolute pentru identificarea de gen, toate sunt prevăzute în programul „Orientare Sexuală, Identitate de Gen și Intersexualitate” în care Verzii cer eliminarea tuturor restricțiilor și discriminării în toate domeniile, inclusiv cele privind administrarea de hormoni adolescenților.
Având în vedere noile priorități ale a Verzilor, este greu de găsit legătura între protejarea mediului și agenda extremistă pro-LGBTQ. Aceasta ar putea fi chiar subiect de glumă, dacă popularitatea Verzilor nu ar fi în creștere. Astfel, în Senat Verzii dețin din 2016 un număr de 9 mandate din 76, ceea ce le-a permis să joace rolul de arbitru în stabilirea majorității. Deși în Camera reprezentanților nu au decât un loc din 150, Verzii au obținut la nivel federal un scor de peste 10%, iar pentru viitoare alegeri sondajele îi arată în urcare. În aceste condiții Verzii își pot condiționa partciparea la o eventuală majoritate în schimbul susținerii agendei pro-LGBTQ.
Sursă: lifesitenews.com În limba romană: www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.