După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 martie 2019

Genderism la pastile! Agenția Italiană pentru Medicamente a dat undă verde vânzării medicamentului care blochează pubertatea adolescenților care nu se simt bine cu sexul lor

Triptorelina, un puternic medicament antitumoral care are printre efectele secundare blocarea procesului pubertatății, poate fi prescris de către Serviciul Național de Sănătate. Decizia Agenției Italiene pentru Medicamente a fost publicată deja în Monitorul Oficial din 25 februarie, scrie Activenews.ro.

Apelurile experților în privința riscurilor încă necunoscute ale așa numitului „medicament gender” au fost în zadar. Agenția Italiană pentru Medicamente este convinsă că medicamentul poate fi utilizat fără probleme ”având în vedere eficacitatea triptorelinei (un analog de sinteză al hormonului natural eliberator de gonadotrofine. După o stimulare inițială, administrarea prelungita de triptorelină inhibă secreția de gonadotropine, determinând supresia funcțiilor testiculare și ovariene), precum și ”beneficiile evidențiate în diferitele aspecte ale stării clinice și absența de alternative terapeutice mai eficiente și / sau mai sigure”.

Experții contrazic însă această teorie, spunând că există îndoieli cu privire la utilizarea triptorelinei. Începând cu motivele care ar sugera suspendarea dezvoltării pubertății la un adolescent cu diagnosticul de disforie de gen. 

Avvenire.it scrie că blocarea dezvoltării pubertății ar fi necesară în timp ce se așteaptă așa-numita „realocare sexuală”, adică intervenția chirurgicală utilă pentru a „schimba” sexul biologic în prezența unor simptome psihologice grave, altfel netratabile.

Printre reacțiile adverse posibile ale triptorelinei se numără: ​​accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, creșterea zahărului din sânge, constipație, probleme sexuale, diaree, amețeli, dureri de cap, greață, insomnie, disconfort gastric, oboseală sau slăbiciune, vărsături. Și vorbim de efecte nocive asupra adulților. 

Un lider al formațiunii „Frații Italiei” a făcut apel către Ministrul Sănătății, Giulia Grillo, cerându-i să blocheze imediat „această nebunie” care este folosirea gratuită a medicamentului triptorelina, asupra căruia comunitatea științifică este divizată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.