După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 martie 2019

Cătălin Vasile 🔴 Când moartea domneṣte în spatele unui gard de sârma ghimpată - experienţa Coreei de Nord


Acum câteva zile m-am aflat la graniţa dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord, un loc unde am fost cuprins de o emoţie i o durere deplină, sentimente ce nu pot fi descrise in cuvinte, tiind că la doar câţiva kilometri de graniţă, chiar în spatele meu 80000 de creştini sunt torturaţi până la moarte în lagăre de concentrare Nord Coreene.

Coreea de Nord este situată pe locul întâi în ceea ce privește persecuția și crimele împotriva creștinilor. Cu toate acestea, numărul creștinilor este mereu în creștere, în prezent sunt aproximativ 450000. Creștinii care sunt descoperiți manifestându-și credința riscă închisoarea, tortura și în unele cazuri, execuția publică.


Prin simpla deținere a unei Biblii, o persoană și trei generații din familia ei sunt închise sau trimise în lagăre de concentrare. 80.000 de creștini se află în lagărele de concetrare nord-coreene, în care zeci de mii de oameni mor anual de foame, muncă, boală, tortură, experimente medicale și arme chimice care sunt testate pe deținuți. Lagărele de prizonieri ating dimensiunea unor orașe. 

Puținii supraviețuitori ai acestor locuri ale morții vorbesc despre prostituție forțată, violuri și avorturi forțate, uciderea copiilor cu handicap, tortură sistematică, dispariții de persoane, înfometare, sclavia copiilor și multe alte atrocități.

Coreea de Nord a invadat Coreea de Sud în 1950, declanșând astfel Războiul Coreean. Conflictul a fost încheiat printr-un armistițiu în 1953 dar cele două țări au rămas într-o stare de război pâna astăzi.

Raportului asupra libertatii religioase intocmit de organizatia internationala "Aid to the Church in Need" (ACN) si prezentat la Bruxelles la finalul anului trecut confirma faptul ca in 2018 crestinismul a fost cea mai persecutata religie a lumii iar Coreea de Nord este liderul incontestabil în războiul de distrugere al creștinismului.
Cătălin Vasile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.