După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 martie 2019

Gafă sau sfidare? Premierul gay al Irlandei și-a adus partenerul la întâlnirea cu vicepreședintele SUA, un politician creștin conservator...


Premierul irlandez, Leo Varadkar, si-a adus partenerul la o intalnire de joi cu vicepresedintele american Mike Pence, un crestin conservator care a fost numit la un moment dat "chipul urii fata de comunitatea LGBT in America".

Varadkar, care se afla la Washington in aceasta saptamana pentru a reafirma istoria comuna dintre Irlanda si SUA, si-a adus partenerul, pe Matt Barrett, la un mic dejun cu tema Sfantului Patrick la resedinta vicepresedintelui de la Observatorul Naval.


"Am trait intr-o tara in care, daca as fi incercat sa fiu eu insumi, pe vremea aceea, as fi incalcat legile. Dar astazi totul s-a schimbat. Stau aici, ca lider al tarii mele, un om cu defecte, dar judecat doar dupa actiunile mele politice si nu dupa orientarea sexuala, culoarea pielii, sex sau convingerile religioase", a afirmat Varadkar.

Istoria pozitiilor anti-LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender) ale lui Pence este bine documentata din perioada sa ca membru al Congresului si guvernator al statului Indiana.

Astfel, in timpul unei conversatii cu juristi privind drepturile persoanelor gay, presedintele american Donald Trump i-a intrerupt pentru a arata catre Pence, afirmand: "Nu-l intrebati pe el, ar vrea sa ii spanzure pe toti!", conform New Yorker.

Pence a sustinut pe parcursul carierei sale terapia de transformare a persoanelor gay in persoane heterosexuale, a semnat un proiect de lege privind libertatea religioasa care ar fi permis discriminarea persoanelor gay, iar recent sotia sa, Karen Pence, a fost criticata pentru ca preda la o scoala crestina care interzice studentii si profesorii LGBT.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.