După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 martie 2019

Efectele parteneriatului civil pe termen pe termen lung sunt slăbirea instituției căsătoriei și, implicit, dispariția neamului, spune Dan Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe

Începutul lunii martie a adus în România nu doar primăvara, ci și proteste față de încercarea de legiferare a parteneriatului civil, prin care s-ar permite inclusiv căsătoria persoanelor de același sex. Ce înseamnă parteneriatul civil, ce putem să învățăm de la țările în care a fost legiferat și care ar putea să fie urmările acestei decizii politice pe termen lung, am încercat să aflăm de la Dan Ciprian Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruință” și unul dintre organizatorii protestelor.

Pentru început, ne-am întrebat, și l-am întrebat pe interlocutorul nostru, de ce România trebuie să evite legiferarea parteneriatului civil.

„Parteneriatul Civil trebuie evitat în România, pentru a nu repeta experiența păguboasă a statelor occidentale, unde la 3-4 ani după adoptarea lui s-a trecut la legiferarea "căsătoriei " între persoane de același sex și, imediat, la permisiunea de a adopta copii. Pe de altă parte, odată legiferate relațiile dintre persoane de același sex, imediat în școli și în societate se vor prezenta homosexualitatea și transexualitatea ca fiind lucruri firești și demne de urmat. Deci copiii noștri vor fi încurajați de către sistem să alunece spre o alegere greșită”, a explicat Dan Ciprian Grăjdeanu.

Potrivit acestuia, România trebuie să se uite și să învețe din experiența țărilor în care parteneriatul civil a fost legiferat.

„Sunt deja de notorietate opiniile copiilor adoptați și apoi crescuți de cuplurile de homosexuali. Toți declară că au fost sexualizati excesiv, că partenerii așa-zișilor părinți se schimbau foarte des, că violența din cupluri era foarte mare, nemaivorbind de mutilările la care au fost supuși copiii, suferind chinuitoare operații de schimbare de sex, pentru ca mai apoi să se constate că a fost o greșeală, care ulterior a împins tinerii spre sinucidere”, a spus Dan Ciprian Grăjdeanu.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.