După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 martie 2019

Aproximativ două milioane de argentinieni au participat la Marșul pentru viață


Aproximativ două milioane de oameni au ieșit sâmbătă în stradă, în Argentina, țara natală a Papei Francisc, la marșul pro viață, dedicat apărării vieții nenăscuților și pentru sprijinirea mamelor în timpul crizei de sarcină.

Mitingul a fost organizat de organizația „March for Life” din Argentina.  Deși la acțiune au participat și episcopi catolici, pastorii evanghelici și lideri ai evreilor și ai musulmanilor, aceștia nu au fost implicați în organizarea evenimentului, care s-a desfșurat în peste de 200 de locații din întreaga țară, scrie cruxnow.com.

Mișcarea nu are nicio afiliere politică,  singurul mesaj transmis de pe scenă a fost un avertisment pentru politicienii argentinieni: Avortul va constitui o problemă la viitoarele alegeri prezidențiale, iar cei care au ieșit azi în stradă nu vor vota pentru acei candidați care susțin modificarea legislației pro-viață din Argentina.

O altă notă „politică”  pe care a avut-o manifestația a fost prezența, pe scena din capitala țării, Buenos Aires, a unui grup de veterani din războiul din Falkland, din 1980, singurul conflict armat din istoria recentă a Argentinei. „Suntem oamenii obișnuiți, dar într-un moment al vieții suntem chemați să facem lucruri extraordinare pentru națiune. Am apărat ambele insule. Astăzi, suntem aici, ca soldați, să cerem să fie apărate ambele vieți - ale mamei și ale copilului, și astfel să salvăm națiunea”, a spus purtătorul de cuvânt al acestora.

Sub diferite forme, mitingul pro viață are loc anual, începând din 1998, când Argentina a declarat 25 martie drept Ziua Copilului nenăscut, dar participarea și vizibilitatea acestor marșuri pentru susținerea vieții au crescut exponențial în ultimii doi ani, în urma demersurilor legislative privind legalizarea avortului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.