După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 ianuarie 2019

Tony Berbece 🔴 Atenție, pericol deghizat!


Noi știm că Eva vorbea cu Satan, dar nici ea și nici Adam nu știau asta. Ei credeau că vorbesc cu cea mai deșteaptă creatură din Eden. Cea mai măiestuoasă și mai inteligentă (ca un papagal vorbitor, dar mult mai evoluat), care, blestemată fiind, a devenit cea mai urâtă și înfricoșătoare. Nu știau ce pericol îi paște, de aceea au lăsat garda jos.

Astăzi, gașca ta de amici, cu care râzi și te distrezi, te poate conduce spre țigări, că e cool ca la 12-13 ani să scoți fum pe gură și pe nas, dar efectele secundare și cancerul care-ți poate pune capăt zilelor oricând, nu ți le mai prezintă.

Astăzi “cel mai bun prieten” te poate conduce spre droguri pentru că ai încredere în el, pentru că și el a luat și ți le prezintă ca fiind bune. Dacă lași garda jos poți fi distrus. Orice “prieten” care te compromite nu îți e prieten, ci cel mai mare dușman, pentru că te forțează emoțional să cazi în aceeași groapă ca și el. De asemenea, poți gusta din otrava numită pornografie tot sub presiunea prieteniei, otrava a sufletului la fel de periculoasă ca drogurile.

Astăzi cea mai bună prietenă te poate convinge că e ok ca la 14 ani să-ți începi viața sexuală că și ea și-a început-o și că e cool. Dar ca Eva, nu știi ce preț enorm de mare vei plăti după. Suferința e imediat după colț. De obicei cei care știu că s-au murdărit caută să nu fie singuri, le dă o anumită satisfacție să-i vadă și pe alții la fel de murdari.

Astăzi, prietenia fantastică între un băiat și o fată se poate transforma, dacă nu veghezi, în ceva ce-ți poate aduce rușine. El, iubitul tău, sau ea, iubita ta, te poate convinge să nu mai aștepți până după nuntă, iar apoi să te trezești cu un copil pe care să fii mai apoi ispitit de Satana să-l omori.

Ați observat că primele păcate sunt gratis? Prima țigară, prima doză de droguri, prima noapte de dragoste, primii bani băgați la cazino, primul pahar de tărie, dar apoi toate acestea sunt plătite cu foarte mulți bani și cu foarte multă sănătate.

Nu uita că zilnic vorbești cu Satana deghizat în lucruri aparent bune, dar care apoi duc la moarte. Fii ferm, spune nu oricărui păcat!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.