vineri, 4 ianuarie 2019

RVE Suceava: Viorel Candrianu 🔴 Islamul în vremurile din urmă

Seria de șapte episoade radiofonice, din cadrul emisiunii ”În apărarea credinței creștine”, episoade realizate cu fr. păstor Viorel Candrianu, se bazează pe informațiile furnizate de cărțile recente ale lui Joel Richardson: ”Anticristul islamic” și ”Când un evreu va conduce lumea” apărute la editura Soli Deo Gloria.

Evident că pastorul Viorel Candrianu adaptează și contextualizează pentru creștinii români aceste informații captivante care promovează o interpretare escatologică provocatoare. Conform acestei opinii, argumentată cu scrieri islamice și cu Scriptura, națiunile musulmane vor oprima în vremea sfârșitului poporul ales, mai cu seamă sub coordonarea aceluia pe care islamicii îl așteaptă ca pe un Mesia al lor, dar pe care creștinii îl vor eticheta drept Anticristul. Însă, biruința finală îi va aparține lui Isus care este Mesia evreilor și al creștinilor.

Armonizarea fără precedent a evenimentelor prezentate în literatura musulmană cu cele care sunt profețite în Scripturi va aduce o nouă lumină generației noastre care este asaltată de recrudescența mișcării musulmane. Audierea acestor episoade sau lecturarea cărților din care s-a inspirat fr. păstor Viorel Candrianu, va conduce la dezvoltarea unei atitudini de vigilență și de așteptare încordată a evenimentelor care sunt iminente și certe conform acestor interpretări.Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.