După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 ianuarie 2019

Persecuțiile împotriva creștinilor au crescut puternic în 2018

Persecuțiile asupra creștinilor în lume au crescut în 2018 pentru al șaselea an consecutiv, scrie AFP. 
În total, 245 de milioane de creștini – catolici, ortodocși, protestanți, baptiști, evangheliști, penticostali sunt persecutați.
Numărul creștinilor uciși a crescut cu 40% între noiembrie 2017 și octombrie 2018. Indexul arată o persecuție împotriva minorităților creștine care „crește an de an”, afirmă Michel Varton, directorul ONG-ului „Porţi deschise”.
Africa a devenit căminul violențelor împotriva creștinilor, cu 4.165 persoane ucise, precizează aceeași sursă. Doar în Nigeria au fost uciși 3.731 de creștini, față de 2.000 în 2017. Aceste țări se confruntă cu o dublă amenințare, cea a grupării jihadiste Boko Haram și ce a „crescătorilor Peuls, care coboară spre sud și atacă sistematic satele creștine”.
Coreea de Nord figurează ca și în anii precedenți, în fruntea clasamentului anual, chiar dacă nu sunt disponibile date certe legate de numărul morților în această țară. Zeci de mii de creștini sunt închiși în lagăre de muncă forțată.
Urmează Afganistan, Somalia, Libia, Pakistan, Sudan, Eritreea, Yemen, Iran, India, Siria – toate clasate în cadrul „persecuțiilor extreme” de către ONG.
ONG-ul critică China care „încalcă libertatea religioasă” și unde situația s-a deteriorat puternic, numărul creștinilor deținuți în China crescând de 10 ori.
Reprezentanții ONG-ului avertizează că aceste cifre sunt inferioare realității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.