După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 ianuarie 2019

Lupta lui Trump pentru SALVAREA Creștinismului chiar în VATRA sa

Orientul Mijlociu a fost vatra în care s-a născut acum 2000 de ani creștinismul. Astăzi, creștinii abia supraviețuiesc în această regiune istorică.
Toufic Baaklini este un american de origine libaneză și președintele Consiliului Director al organizației „În Apărarea Creștinilor”. De mulți ani, el este angajat în prezervarea comunităților creștine istorice din Orientul Mijlociu.
Baaklini a vorbit pentru publicația americană The Hill despre situația dezastruoasă a creștinilor în vatra creștinismului, care a fost odată Orientul Mijlociu. Ei trăiesc într-o eră a persecuțiilor, a violenței și a tulburărilor.
Baaklini îl citează pe Arhiepiscopul de Canterbury care scria recent despre soarta creștinilor din Orientul Mijlociu: „Mulți au plecat. Sute de mii de persoane au fost forțate să-și părăsească căminele.” Ierarhul anglican avertiza că „în regiune, comunitățile creștine care au reprezentat temelia Bisericii Universale sunt acum amenințate cu dispariția iminentă.”
Această afirmație nu este nici o exagerare.
În Liban, după ce aici au ajuns două milioane de sirieni, alungați de războiul civil, țara care înainte număra doar patru milioane de locuitori se confruntă cu probleme de infrastructură, economice, ale sistemului de educație, dat fiind că copiii născuți de refugiați sunt mai numeroși decât cei libanezi, scrie Baaklini.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.