După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 ianuarie 2019

După ce a legalizat avortul până la naștere, statul New York ia în considerare și legalizarea eutanasiei

Trei proiecte de lege privind sinuciderea asistată se afllă, în prezent, pe agenda legislativului statului american New York.
Primul solicită ca șeful Departamentului de Sănătate să prezinte până la 31.12.2020 un raport cu recomandări privind asistența medicală pentru moarte. Al doilea copiază, practic, legea sinuciderii asistate adoptată în statul Oregon. Cel de al treilea se referă la interzicerea despăgubirilor din partea societăților de asigurări pentru clienții cu polițe de viață care se sinucid asistat.
Existența celor trei proiecte de lege pe agenda legislativului newyorkez, în condițiile în care democrații, inițiatori și susținători ai legilor privind sinuciderea asistată, dețin majoritatea în ambele camere și au și guvernatorul statului, crează o perspectivă favorabilă pentru legalizarea sinuciderii asistate în acest stat.

Sunt șase state americane care au legalizat sinuciderea asistată – California, Colorado, Oregon, Vermont, Hawaii și Washington, cărora li se adaugă Washington D.C.

Vezi și alte articole pe tema eutanasiei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.