După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 ianuarie 2019

Deputat liberal: Homosexualitatea este un păcat

“Iată unde duce ideologia totalitară a neo-marxismului anticreștin: în Grecia (știu că e șocant dar fix în Grecia ortodoxă) un episcop a fost condamnat penal pentru simplul fapt că a vorbit pe blogul personal despre păcatul homosexualității. Și da, suntem creștini și fără a condamna ori judeca pe nimeni, suntem, cu toții cei care urmăm Cuvântul Scripturii indiferent de rit, total de acord că homosexualitatea este un păcat! Revoluția lentă inițiată de tinerii bolșevici de la syriza tinde să nască o societate distopică și respresivă, radical opusă față de ceea ce cunoaștem a fi Grecia de ieri dar și de astăzi. Deci în 2019, într-o țară ortodoxa din Europa, a-L mărturisi pe Hristos ajunge să devină la propriu abuz în serviciu! Consider că astfel de semnale ne arată tot mai clar nevoia că dezbinarea dintre creștinii din România, cel mai adesea derizorie, trebuie să dispară defintiv și să lase locul unității de credință și de asumare fără nicio teamă a învățăturii biblice”, a scris Gheorghe pe Facebook.
Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita din cadrul Bisericii Ortodoxe a Greciei a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare, cu 3 ani termen de încercare, pentru incitare la ură față de homosexuali și abuz în serviciu, scrie Știripentruviață.ro.
Sentința a fost dată pe 28 ianuarie de Curtea de apel din Aigio. În martie anul trecut Mitropolitul Ambrozie fusese achitat în primă instanță, însă procurorii au făcut recurs. Înaltul prelat a fost acuzat pentru instigare la ură în urma unei postări de pe blogul personal din 2015 în care vorbea de păcatul homosexualității.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.