După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Șapte absurdități grave ale schimbării sexului

A fost o vreme în care am crezut că România este prea departe de acest subiect, dar nu este, se pregătește intens ceva. Așadar, citiți cu atenție și pregătiți-vă cugetele și mințile cu informații logice și benefice pentru o confruntare cu această ideologie demonică. Iată șapte absurdități ale acesteia:
1. Poți să treci oricând vrei ca sportiv bărbat de la categoria masculină la categoria feminină și să câștigi o mulțime de trofee și de bani, umilind toate femeile cu care concurezi, pentru că nimeni nu îți va ofensa alegerea.
2. Pot să injecteze copii cu hormoni de schimbare de sex, dar e foarte periculos să injecteze vitele cu orice tip de hormoni, e nesănătos și chinuitor pentru bietele vite, dacă cineva ar vorbi despre schimbarea de sex la un animal imediat s-ar sesiza protecția animalelor și iubitorii acestora. Însă pentru copii e ok acest procedeu care-i măcelărește efectiv psihic si fizic.
3. Poți să ignori organele genitale cu care un copil s-a născut, dar nu poți ignora culoarea pielii acestuia și naționalitate. De ce dacă ignorăm sexul nu ignorăm si culoarea pielii și naționalitatea? Nu poți ignora acestea pentru că așa e normal, să ai dreptul de a fi ce te-ai născut să fii și să ai naționalitatea părinților tăi. Dacă schimbăm sexul, atunci nimic nu mai e absolut, totul este relativ. Eu pot fi orice vreau, cine vreau, de ce vârstă vreau.
4. Pot trece de mai multe ori de la un sex la altul, pentru că e “dreptul” meu. Într-o viața pot fi de 5 ori femeie și de 5 ori bărbat. Cine controlează asta? Chiar s-a întâmplat un caz de genul, un bărbat a trecut de la bărbat la femeie și apoi invers, bulversând autoritățile, care azi nu mai știu cu cine au de a face, figurând în acte diferite atât ca bărbat cât și ca femeie. Chestiunea cea mai gravă este că nu-ți vei rezolva problema schimbându-ți sexul, problema e mult mai profundă și trebuie rezolvată prin Hristos. Marturiile celor care au trecut prin acest proces confirmă acest lucru.
5. Poți să ignori sexul copilului tău, dar nu poți ignora vârsta lui, un copil de 5 ani va fi de 5 ani, dacă consieră că e de un 1 an și se comportă ca atare, atunci are retard mintal. De ce vârsta e mai importantă ca sexul și cineva nu poate decide și asupra vârstei lui? De ce dacă te crezi de altă vârstă, de altă rasă, de altă specie, de prin altă lume ești de râs, dar când zici că ești de alt sex decât cel biologic oamenii se feresc să-ți zică ceva?
6. Poți să fii dat afară ca profesor de sport pentru că nu ai permis unei fete, care se crede băiat, să facă duș împreună cu băieții, iar dacă i-ai fi permis ai fi putut fi acuzat pe viitor de o formă de agresiune sexuală, pentru că ai intrat să-ți vezi studenta cum se schimbă la vestiare sau cum face duș (s-a întâmplat în America).
7. Poți fi dat afară ca profesor pentru că ai refuzat să i te adresezi unui băiat transgender cu pronumele de fată. Ai în fața ta un băiat și ești nevoit peste cugetul tău să-i spui: “Tu, domnișoară, treci la tablă!” Vezi cazul lui Peter Voyles profesor la liceul american West Point care a fost concediat pentru că nu “s-a supus” acestei anomalii.
România trebuie să se pregătească să răspundă și să țină piept acestei nebunii. Pentru că altfel vom fi prinși foarte ușor în acest tăvălug în care mulți ne vom chinui sufletele. Spune “NU” nebuniei!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.