După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 decembrie 2018

Pastorul Cristian Ionescu despre Peter Costea

PETER COSTEA PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN
Nu sunt un om politic și nici nu intenționez să fiu. Nu susțin candidaturi și nu mă implic în campanii electorale.
Dar, din când în când, pe palierul comun al principiilor socio-morale, îmi exprim punctele de vedere cu privire la viața politică și oamenii ei.
România are nevoie de un asemenea reprezentant iar Europa de un asemenea glas!
Am fost parteneri timp de 7 luni în echipa de coordonare și acțiune a cazului Bodnariu și pot afirma fără rezerve că Dumnezeu S-a folosit de el în mod deosebit!
Peter Costea este în primul rând un creștin autentic, de o profunzime spirituală și o claritate principială rar întâlnite!
Peter Costea este un gânditor deliberat și echilibrat care spune ce trebuie, când trebuie, cum trebuie!
Peter Costea este un om curajos care nu se teme să-și afirme credința, valorile și principiile acesteia!
Peter Costea posedă o inteligență sclipitoare în plan intelectual-profesional, dar și înțelepciune în experiența de viață!
Peter Costea este un om harnic pentru care etica muncii nu are limite: un spirit de sacrificiu până la epuizare!
Peter Costea nu are interese personale, scopuri impertinente, legături și obligații obscure!
Peter Costea este sincer și nu plătește tribut decât lui Dumnezeu și binelui națiunii pe care o reprezintă!
Am intrat cu Peter Costea în întâlniri cu oameni importanți, oficialități, persoane influente. Peter Costea va face cinste neamului românesc prin spiritul său plăcut, calm și modul său de exprimare articulat, coerent!
Dacă cetățenii țării noastre își doresc să fie reprezentați de un slujitor al adevărului, un exponent al valorilor tradițional creștine și de un om cu caracter impecabil, comportament nobil și o istorie de viață ireproșabilă, Peter Costea reprezintă cea mai bună alegere!
Știu că există multe conecții și chiar relații politice și afilieri de partid în mediul electoral – chiar evanghelic.
Însă, restructurarea și schimbările dorite de popor nu vor avea loc decât printr-o rupere de monotonia înrolării în politica de partid și alegerea unor oameni independenți politic dar dependenți de principii și valori etico-morale prin care să fie stopată hoția, incompetența, lașitatea și duplicitatea!
Peter Costea oferă o alternativă de conștiință poporului român: înainte să ieșiți în stradă pentru a vă plânge de politicienii pe care tocmai i-ați votat, puteți să votați oameni care să vă reprezinte interesele cu cinste și integritate?
Îl recomand cu totală încredere pe Peter Costea pentru Parlamentul European!
www.costea-parlamentuleuropean.ro

Cristian Ionescu
Pastor, Elim Romanian Pentecostal Church
Președinte, Coaliția pentru Familie, Credință și Viață a românilor din America

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.