După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 decembrie 2018

Codul orașului Austin, Texas ar putea forța bisericile să angajeze personal LGBT

În curând, bisericile din Austin, Texas, ar putea fi forțate să angajeze personal homosexual și transgender, inclusiv pastori, dacă o ordonanță a orașului este implementată.
Orașul declară că noua ordonanță garantează „oportunitatea ca fiecare persoană să obțină un loc de muncă fără a se ține seama de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, identitate de gen, origine națională, vârstă sau dizabilitate”.
Consiliul Pastorilor Americani din Houston și organizația Texas Values au acționat în instanță orașul în instanța federală pe tema acestui cod. Ambele grupuri susțin că ordonanța forțează bisericile să acționeze împotriva convingerilor lor biblice și că nu include o dispensă religioasă pentru bisericile din Austin care refuză să angajeze persoane homosexuale sau transgender, inclusiv pastori.
Oficialii orașului Austin nu au de gând să renunțe. Ei apăra ordonanța care practic spune că bisericile nu au nici un drept să insiste ca angajații lor să accepte și să practice învățăturile bisericii privind homosexualitatea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.