După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 decembrie 2018

Claudiu Eduard Moisă 🔴 CAMBODGIA INFO: SEPT./OCT./NOV. 2018

Au trecut aproape 3 luni de când nu am mai scris dat fiind agenda încărcată din tot acest timp.
Prin harul Domnului, frați din UK, România și USA ne-au vizitat și au contribuit la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu din Cambodgia, Tailanda și Vietnam.
Ne-am concentrat ca de obicei pe lucrările de evanghelizare și ajutorare la sate. Am putut ajunge din nou cu Evanghelia la sute de oameni dintre care mulți și-au predat viața Domnului Isus și unii deja au primit botezul în apă. De asemenea, sute de copii și familii au primit hrană, alimente, rechizite școlare, haine și produse de igienă personală.
Am finalizat și construirea unui acoperământ solid din metal pentru o biserică nou plantată.
Prin harul lui Dumnezeu am adus din Tailanda peste 20.000 pliante și tratate evanghelistice și peste 1000 Biblii și NT în limbile khmer, vietnameză, lao și burmeză. La vamă am avut probleme cu introducerea acestor materiale în Cambodgia, fapt ce ne-a obligat să ajungem în audiență la șeful vămii. Acesta în doar cinci minute ne-a eliberat toate aprobările necesare și ne-a spus că pe viitor doar trebuie să îi dăm un telefon înainte de a introduce cantități așa mari de literatură creștină. Am văzut mâna lui Dumnezeu peste noi, deoarece cu puțin timp înaintea noastră același șef al vămii, budist, a dat foc la câteva tone de literatură budistă pe baza unor motive puerile. (Părerea mea e că deja acele cărți erau sortite focului)
În Vietnam am reușit să trecem cu patru valize de Biblii deoarece vameșii au plecat de la calculator chiar în momentul când noi am pus valizele la scan.
Prin harul Domnului am obținut banii necesari să cumpărăm un teren în satul KampingPuy unde în luna martie vom putea începe să construim biserica pentru cei peste 60 de credincioși și 100 de copii. În timpul săptămânii clădirea va funcționa ca și școală publică în sat unde profesorii vor fi creștini (plătiți de noi), iar la orele de religie se va preda creștinismul, cu acreditarea Ministerului Învățământului și Educației. Astfel toți copii din sat vor avea acces la educație creștină. Guvernul nu va mai construi o altă școală acolo și vom fi singurii care oferim copiilor un viitor și o nădejde prin Hristos Domnul.
În anul 2019 vom avea de construit încă 10 asemenea biserici care să funcționeze ca și școali în comunitatea lor. Costurile unei asemenea construcții se ridică la 15.000€. Provocăm pe toți cei care doresc să se implice financiar sau direct cu munca lor fizică, să ne contacteze personal.
Luna decembrie va fi foarte aglomerată și vom ajunge cu Evanghelia în 36 de sate la mii de oameni. Desigur că nu vom da uitării și facerea de bine și ajutorarea băștinașilor.
Rugați-vă pentru ca slujirea noastră să aducă rod bogat și oamenii să-L cunoască pe Cel ce poate mântui pe orice om  de păcatele sale.
Vă mulțumim tuturor pentru susținerea cu dragoste a lucrărilor minunate ale lui Dumnezeu pregătite pentru noi ca să umblăm în ele. Sunteți în rugăciunile noastre. Fiți binecuvântați!

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO33BTRLEURCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Cont LEI BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO83BTRLRONCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Cont USD BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO37BTRLUSDCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.