După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 noiembrie 2018

VIDEO: Mai multe ONG-uri îi cer Rovanei Plumb să oprească propaganda homosexuală în școli

“În perioada 23-25 octombrie, la hotelul Carpați din Predeal s-a desfășurat primul modul din proiectul Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI, implementat de Asociația ACCEPT și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la care au participat și profesori și consilieri școlari. Proiectul are drept scop propagarea ideologiei de gen in rândul profesorilor participanți, pentru ca aceștia să poată îndoctrina, mai departe, nu doar proprii lor elevi ci si viitorii colegi profesori. Vă reamintim că ideologia de gen susține „fluiditatea” identității noastre de femeie sau bărbat, desființând practic bazele firești ale umanității noastre, așa cum a fost ea întemeiată în toate culturile, de la începuturile omenirii și până astăzi. Vă reamintim, de asemenea, că, potrivit articolului 29 din Constituția României, părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine”, se arată într-o adresă a ONG-urilor către Rovana Plumb.
Reprezentanții societății civile îi cer Rovanei Plumb să ia “măsuri pentru oprirea participării personalului subordonat Ministerului Educației Naționale la sesiunile ulterioare ale acestui proiect”. De asemenea, ONG-urile îi mai cer șefei Învățământului să verifice în ce măsură persoanele subordonate Ministerului au participat la sesiunea din 23-25 octombrie in perioada concediului de odihnă, sau, dimpotrivă, neglijându-și atribuțiile profesionale implicate de funcțiile pe care le ocupă, și pentru exercitarea cărora sunt plătiți din banii contribuabililor.
ONG-urile îi amintesc Rovanei Plumb că, în 2014, a primit misiunea de a semna "Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice", cunoscută și sub numele de "Convenția de la Istanbul". “Precizăm din start că suntem întru totul de acord ca România să adopte în legislație toate măsurile menite să contribuie la prevenirea și protejarea femeilor împotriva tuturor formelor de violență. Ca și creștini, dezaprobăm violența și, cu atât mai mult, dezaprobăm violența împotriva femeilor. Însă, deși scopul enunțat în titulatura Convenției de la Istanbul este lăudabil, această convenție internațională semnată de dvs și ratificată de Parlamentul României conține și o serie de aspecte negative care ne stârnesc îngrijorarea”, se mai arată în adresă.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.