După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 noiembrie 2018

Premierul Benjamin Netanyahu, mesaj clar pentru Klaus Iohannis: România își va muta ambasada la Ierusalim!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a transmis indirect un mesaj președintelui Klaus Iohannis, care a declarat că nu e de acord ca România să își mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, așa cum intenționează Guvernul. Netanyahu a declarat că România se va alinia celorlalte state și va face acest transfer.

Mutarea ambasadei a strârnit un conflict major în România după ce Cabinetul Dancila a anunțat că dorește să mute ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, decizie pe care au luat-o și SUA.

„Eu nu mă implic în politica altor state. Noi le solicităm doar să accepte lucrurile așa cum sunt. Ierusalimul a fost capitala evreilor de acum cel puțin 350 de ani. Cred că președintele recunoaște ceea ce este dificil, ceea ce este evident. Binențeles că Ierusalimul este capitală și capitala (ambasada - n.r.) Statelor Unite poate că ar trebui mutată în Ierusalim și cred că și celelalte state vor urma acest model. Se va întâmpla cu România, se va întâmpla și cu alte state. Nu doar că sunt sigur, dar știu acest lucru - sunt sigur că România va lua în considerare această situație și o decizie va fi luată, astfel încât ambasada să fie mutată la Ierusalim.”, a spus Benjamin Netanyahu la România TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.