După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 noiembrie 2018

Oglinda Inimii.ro: Interviu cu Florina Jivan

Dragă Florina, mă bucur nespus că ai acceptat invitația mea de a îmi răspunde la câteva întrebări. Avem harul să te cunoaștem prin prisma cântărilor pe care le interpreți și cred ca multe dintre noi suntem curioase să te cunoaștem și mai mult ca și femeie, soție și mamică.

Ai putea să ne spui mai multe despre contextul în care ai crescut?

Când vorbesc despre copilărie mă cuprinde nostalgia şi uneori simt că mă blochez în amintiri. Sunt amintiri despre care pot să vorbesc râzând în hohote (am fost hiper activă), însă sunt şi amintiri care m-au marcat pentru tot restul vieţii.
M-am născut în Reghin în anul 1989. Am crescut printre acordurile de chitară cântate de tatăl meu care iubea muzica creştină şi muzica Folk. El m-a încurajat să cânt, dar şi mama, care de altfel, şi ea cânta foarte bine.
Am petrecut mult timp în Deda la bunici, (pe care din păcate, îi mai văd doar în fotografii). Am parcurs primele patru clase în Reghin, apoi ne-am mutat la Târgu Mureş unde am rămas până m-am căsătorit cu Alin.

Tu lucrezi împreună cu soțul tău, Alin, la albumele și cântecele scoase. Cum v-ați cunoscut ?

Povestea este lungă...
Continuarea pe www.oglindainimii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.