După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 noiembrie 2018

Mike Pence avertizează conservatorii creștini împotriva automulțumirii la alegerile din noiembrie 2018

La doi ani după ce Mike Pence a ajutat eforturile de a-i convinge pe creștinii evanghelici să-l susțină pe Trump în alegerile prezidențiale, vicepreședintele a avertizat alegătorii cu convingeri religioase că automulțumirea este cea mai mare amenințare la adresa menținerii controlului Congresulului de către republicani.
„Cealaltă tabără este mobilizată, iar unii spun că sunt mai motivați ca niciodată. Dar vă spun că trebuie să avem aceeași – de fapt, spun că trebuie să-i depășim – energie a Stângii americane, entuziasmul și pasiunea lor.
Pence a catalogat alegerile intermediare ca o „alegere între un partid care celebrează America și unul care adesea înjosește milioane dintre prietenii și venicii noștri”. „Să ne păstrăm credința că Acela care a vegheat întotdeauna asupra acestei națiuni, încă guvernează interesele oamenilor”.
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.