După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 noiembrie 2018

Adrian Pătruşcă 🔴 Războiul ANTI-MARXIST al lui Trump face să TURBEZE toți Demonii

Ați auzit de Rachel McKinnon? Ar trebui! Începând de anul viitor, numele său va figura în toate edițiile dicționarelor și enciclopediilor.

Pentru că este prima persoană transgen din istorie campioană mondială la ciclism. Atenție: transgen, nu transsexuală! Adică este un bărbat (cu toate ale lui, nu operat!) care a participat, pe 10 octombrie, la Los Angeles, la cursa de femei doar pentru că a declarat că se simte femeie. Evident, a câștigat.

Multă vreme inițiala „T” din înșiruirea LGBT... s-a referit la transsexuali. Adică la persoane care au suferit schimbare de sex prin intervenție chirurgicală. „Revoluția” s-a produs în 2016, când administrația Obama a stabilit printr-un document oficial adresat tuturor instituțiilor de învățământ americane că interdicțiile de discriminare sexuală protejează și „identitatea de gen”. Altfel zis, persoanele care se declară de un gen diferit de sexul lor anatomic. Documentul deschidea astfel posibilitatea urmăririi în justiție și a sancționării unităților școlare care le refuzau elevilor „transgen” accesul la vestiarele sau toaletele corespunzătoare sexului cu care se „identificau”. Deși s-au arătat dispuse să o facă, școlilor li s-a interzis să organizeze vestiare și toalete separate pentru elevii „trans”.

Nenumăratele scandaluri de agresiuni sexuale din partea unor elevi, băieți în toată legea care se declarau fete, asupra colegelor lor nu au clintit administrația Obama din hotărârea implementării decretului.
Trecerea de la Transsexuali la Transgen a fost o lovitură de maestru din partea ideologilor progresiști. Pentru că oficializează concepte precum „identitatea de gen” și „sexul fluid”, o nouă treaptă în escaladarea babiloniei neo-marxiste contemporane.
Potrivit „identității de gen”, un om are libertatea să se declare de orice sex dorește – „bărbat”, „femeie” sau „neutru” – în conformitate cu perioada de viață și dispoziția pe care o traversează, cu mediul socio-cultural în care trăiește și fără legătură cu sexul anatomic.

Cum ambianța în care trăiește un om se schimbă de mai multe ori în cursul vieții, și el trebuie să fie liber (ba chiar încurajat) să-și „exploreze identitatea de gen” și, evident, să-și schimbe genul, iar și iar.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.