luni, 12 noiembrie 2018

Mihail Neamțu 🔴 Sub asaltul ideologic al progresiștilor, identitatea națională a ajuns o rușine iar mărturisirea publică a Evangheliei lui Iisus Hristos trece drept extremism...

A trecut o lună de la Referendum: un examen de maturitate, care a scos la iveală trădarea elitelor, dar și mlădița sănătoasă a societății românești. Iată de ce am hotărât să ne vedem la Cluj, sâmbătă, 17 noiembrie, în pragul Marelui Centenar.
Lupta pentru România continuă. Vrem o țară unde tinerii aleg să trăiască și să-și întemeieze familii. Visăm la Europa care nu-și neagă principiile fondatoare: libertatea, democrația, demnitatea persoanei, proprietatea și prosperitatea. Sub asaltul ideologic al progresiștilor, identitatea națională a ajuns o rușine iar mărturisirea publică a Evangheliei lui Iisus Hristos trece drept extremism. Relativismul moral atacă conștiința elevilor din școli iar demografia negativă pregătește o pustiire biologică a României viitoare.
Nu doar ideologia de gen, ci și politicile economice iresponsabile ale ultimilor treizeci de ani au ajuns să uzurpe temeiurile vieții de familie. Sărăcia endemică din mediul rural a distrus visele ale atâtor tineri! Bunicii nu-și mai văd nepoții crescând sub streașina casei lor și mor singuri, dezamăgiți și copleșiți de nevoi. Copiii nu-și mai văd părinții plecați la muncă peste hotare. Vechile fabrici sunt astăzi ruginite iar sistemul educațional produce nu meserii, ci forme fără fond. Falanga neomarxistă cere o reeducare a părinților, pe banii noștri, în timp ce globaliștii fac pledoaria unei lumi fără cetățenie și fără frontiere.
Există o alternativă: cultura libertății. Te așteptăm vineri, la Cluj, în inima Transilvaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.