După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 noiembrie 2018

Mihai Neamțu 🔴 „Fraților, ați fost chemați la libertate” (Galateni 5:13)




Dragi prieteni,

Stimați compatrioți,

A trecut o lună de la Referendum: un examen de maturitate, care a scos la iveală trădarea elitelor, dar și mlădița sănătoasă a societății românești. 

Iată de ce am hotărât să ne vedem la Cluj, sâmbătă, 17 noiembrie, în pragul Marelui Centenar.

Lupta pentru România continuă! Vrem o țară unde tinerii aleg să trăiască și să-și întemeieze familii. 

Visăm la Europa care nu-și neagă principiile fondatoare: 
libertatea, democrația, demnitatea persoanei, proprietatea și prosperitatea. 

Sub asaltul ideologic al progresiștilor, identitatea națională a ajuns o rușine iar mărturisirea publică a Evangheliei lui Iisus Hristos trece drept extremism. 

Relativismul moral lovește în conștiința elevilor din școli iar demografia negativă pustiește biologic România de mâine. 

Împreună cu liderii strânși în inima Transilvaniei – pr. Constantin Necula, parlamentarul Matei Dobrovie, pastorul Vladimir Pustan, profesorul Avram Fițiu, jurnalistul Radu Moraru sau actrița Ioana Picoș – spunem DA libertății de expresie și NU îndoctrinării colectiviste, în spirit gregar. Cheamă astăzi un prieten și recomandă-i înscrierea pe site: www.ConventiaNationala.Ro


Nu doar ideologia de gen și tribalismul sexomarxist, ci și politicile iresponsabile ale ultimilor treizeci de ani uzurpă viața de familie. Sărăcia endemică din mediul rural a distrus visele ale atâtor tineri! Exodul a patru milioane de români harnici a deșirat țesutul comunităților locale.Din satele noastre au dispărut copiii, horele și jocul, dar au rămas birturile și colțurile urât mirositoare. Sute de mii de copiii nu-și mai văd părinții plecați la muncă peste hotare.

Pudoarea și vechile moravuri s-au risipit. Bunicii nu-și mai văd nepoții crescând sub streașina casei, îmbătrânind ca niște nevoiași, triști și copleșiți de singurătate. Părem lăsați în voia sorții, conduși fiind de oameni slabi, lipsiți de duh jertfelnic și fără niciun Dumnezeu.


Vechile fabrici au ajuns praf de rugină în timp ce pensiile specială îngrașă aristocrația bugetară. Ne trezim cu analfabeți la vârful piramidei puterii, pe când sistemul educațional produce orice, dar nu meserii practice.

Proliferează formele fără fond și bâlciul ieftin. Televiziunile de divertisment chestionează autoritatea preotului și a învățătorului, 
răsturnând cu susul în jos universul spiritual al lui Eminescu, Creangă sau Slavici.

Copiii se trezesc învrăjbiți împotriva părinților. Noua propagandă descrie categoria vârstnicilor în termeni de "retarzi". Suferința celor trecuți prin comunism e disprețuită. Falanga neomarxistă impune părinților o bruscă reeducare, în timp ce globaliștii fac pledoaria unei lumi fără cetățenie și fără frontiere. 




A reapărut omul nou, sub chipul omului recent. Ideologii tehnocrați visează la o patrie fără Cer și fără pământ. Noi conservatorii spunem altceva: vrem o țară funciară! România nu-și poate reveni fără să redescopere țarina care, de-a lungul mileniilor, a hrănit atâtea suflete.

În fața viitoarei crize economice, tinerii sunt (din nou) cei mai vulnerabili. Prea puțini sunt proprietari, prea mulți sunt îndatorați. 


Datoria publică a României crește galopant. Un student de 18 ani are de plătit către bugetul de Stat sume de mii euro, angajate iresponsabil de conducător incompetenți, imorali și risipitori. Decenii la rândul, capacitatea de economisire a familiilor a fost descurajată, ca și munca ori spiritul gospodăresc. 

Vino la Cluj pentru a spune lumii întregi că nu suntem condamnați la eșec. România va arăta altfel doar dacă va renaște, ca și Europa postbelică, în spiritul valorilor creștine. Locurile în sală sunt limitate și rezervarea se face aici:www.ConventiaNationala.Ro


Adunarea noastră e posibilă grație implicării sufletești a unor voluntari din toate colțurile țării. Le mulțumim: pentru susținerea costurilor aferente (închiriere sală, sunet, transmisiune TV), așteptăm donațiile dumneavoastră generoase în contul partenerilor noștri.

Clinica Pro-vita (str. Colonia Breaza 22A, Cluj-Napoca). 
Banca Transilvania
IBAN: RO97BTRLRONCRT00R8331902
RO82BTRLEURCRT00R8331902 (Mențiune: "Pentru Convenția Națională").

Vă mulțumesc.

Cu prețuire și gratitudine,
Mihai Neamțu

București, 12 noiembrie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.