joi, 8 noiembrie 2018

În Vrancea, cu coasa la școală de Halloween. Ne așteaptă vremuri cu imagini MACABRE precum în Irlanda?

La una din edițiile anterioare de Halloween, un elev de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Focșani a venit la școală cu o coasă de lemn, producând panică printre colegi. În acest an, școala din Soveja s-a lăudat cu un proiect de Halloween, deși instituția poartă denumirea savantului creștin Simion Mehedinți… Tot în Focșani, elevii au fost încurajați de unii profesori să vină ”echipați” de Halloween cât mai ”corespunzător”…
Cât timp va mai trece până când vom asista în România la grozăvii și mai mari, precum cele din Irlanda (foto jos), unde imaginile macabre de Haloween sunt la ordinea zilei? Nu mult timp în condițiile în care părinții nu vor lua măsuri și nu vor cere școlilor să stopeze educația macabră de Halloween!
Trebuie spus că actualul cadru legislativ, atât Constituţia României cât şi Legea educaţiei naţionale au prevederi care protejează elevii de pericolele unei educaţii care nu are nimic în comun cu valorile reprezentative ale poporului român dar acestea sunt ignorate efectiv de foarte multe cadre didactice.
Continuarea pe www.vranceamedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.