După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 noiembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 Nu vă tulburați

De obicei spunem că veștile rele vin când te aștepți mai puțin. De fapt cine se așteaptă? Niciodată nu e timpul potrivit pentru vești rele.
Lui Iacov i-au adus haina fiului lui, Iosif, pătată de sânge. Doar i-au arătat-o și Iacov s-a tulburat. Mai apoi tulburarea ,,l-a văzut’’ pe Iosif mort, sfâșiat de fiarele sălbatice.

Ei i-au adus o haină, restul a făcut-o inima tulburată. Era o haină sfâșiată și plină de sânge, nu un mort. Tulburarea a adus restul.
Au venit mai apoi fiii și fiicele lui Iacov să îl mângâie, dar inima lui Iacov a rămas rece. Iacov plângea pe ,,mortul Iosif’’ murind chiar el, zi după zi, din cauza tulburării, a amărăciunii.
În fapt, Iosif trăia.
Planul lui Dumnezeu mergea înainte.
Tulburarea aduce cu sine rodul imaginației care ne paralizează, ne blochează, ne scoate pe tușă.
Nu vă predați în fața tulburărilor de tot felul. Nu dați controlul inimii voastre circumstanțelor. Lăsați viața în mâinile lui Dumnezeu.
Pace vouă, pace mie!
Din nou urlă cel rău? Stai liniștit că Domnul se va lupta pentru tine.
Nu lăsa tulburarea să creeze scenarii apocaliptice, ci adu-ți aminte de binecuvântările, de biruințele pe care ți le-a dat Cel care nu te lasă, nu te părăsește, cu niciun chip.

Biruință să avem!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.