După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 noiembrie 2018

Daniel Uncu: Avem nevoie de un partid conservator care să recupereze discursul revenirii la credinţă din zona naţionalismului comunist-securistoid, panslavist-dughinistă


Discursul lui Daniel Uncu, consultant și analist politic, de la lansarea inițiativei Alternativa Dreaptă –  15 noiembrie, București:
1.Toate ideologiile politice sunt de Stânga. Toate! De la marxism, la bolșevism, la nazism, la comunism și până la neomarxism. La Dreapta avem doar doctrine și cutume. Ceea ce conferă Dreptei beneficiul flexibilității, al înțelegerii realității și al adaptabilității.
Spre deosebire de discursul doctrinar al Dreptei, discursul ideologic nu demonstrează niciodată, nimic! El este închistat în idiosincrazii concentraționare fantasmagorice – Olavo de Carvalho are magistrală dreptate. Idelogiile nu fac, așadar, decât să dea ordine, camuflate, pentru a nu-i ofensa pe cei mai sensibili, în încercarea ridicolă de a denatura și a manipula judecați ale realității.

2. România are nevoie ca de aer de schimbarea paradigmei în politică. Avem nevoie de un partid conservator care să recupereze, mai întâi de toate, din zona naţionalismului de extracţie comunist-securistoidă, panslavist-dughinistă, antioccidentală şi antiamericană, discursul revenirii la credinţă, cu tot ceea ce ea reprezintă ca vocaţie morală. Al doilea lucru pe care o dreaptă conservatoare – care are obligaţia moral-istorică faţă de acest popor de a se instituţionaliza şi a performa politic – trebuie să îl facă, este să recupereze rapid şi credibil discursul anticomunist şi antitotalitar din spaţiul ocupat public de neomarxişti/progresiști. Nu de alta, dar este ridicol, necredibil şi nefiresc, dacă nu cumva şi imoral, ca oameni, care îmbrăţişează ideologia neomarxistă să ajungă să fie principalii critici vehemenţi ai ideologiei marxist-leniniste!
3. De remarcat ca PSD rămâne un partid totalmente arestat de logica infracțiunii justificabile politic. O justificare – culmea halucinarii! -, cu pretenții normativ-morale. Această „justificare” a fost mai întâi creată, apoi ranforsată și constant edificată în ultimii 28 de ani, de către establishmentul comunistoid care a preluat puterea în 1990 și care s-a transformat apoi într-o întreprindere de tip mafiot, cu acoperire națională.

4. Un partid de dreapta, conservator/crestin-democrat/liberal-conservator (de sorginte clasic-liberala – a nu se confunda cu PNL!), are obligația moral-istorică față de acest popor de a câștiga alegerile cel mai târziu în 2024.
Cel mai târziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.