După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 noiembrie 2018

Christian Dragomir 🔴 AȘTEPTÂND SCHIMBAREA LUMII !

Isaia 1:16-18
"SPĂLAȚI-VĂ şi curăţiţi-vă ! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe cari le-aţi făcut ! ÎNCETAȚI să mai faceţi răul !
ÎNVĂȚAȚI-VĂ să faceţi binele, CĂUTAȚI dreptatea, OCROTIȚI pe cel asuprit, faceţi DREPTATE orfanului, apăraţi pe văduvă !
VENIȚI totuş să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."

De multe ori ne dorim ca lumea în care trăim să fie mai bună, sensibilă și de ce nu, mai frumoasă. Îl acuzăm pe Dumnezeu spunând "de ce nu intervine când răul se manifestă..." "unde este El când ..." prin aceasta sugerând lui Dumnezeu că ... El trebuie să schimbe ceva !
Spălați-vă / Încetați / Învățați / Căutați / Ocrotiți / Veniți ... sunt lucruri care au de-a face cu schimbarea noastră și nu cu a Lui. El ne-a pus la dispoziție, prin jertfa Fiului Său, toate resursele și puterea de care avem nevoie pentru schimbare. În ipocrizia noastră însă, vedem necesitatea schimbării doar în semen, ba chiar în Dumnezeu ... dar nicidecum în noi înșine ! L-am întărâtat la mânie, i-am pus dragostea și îndelunga răbdare la încercare prin faptele noastre; ne-a disciplinat și readus pe calea Lui în speranța că vom rămâne acolo și ne vom schimba dar noi tot înspre rău ne-am îndreptat !
Spălați-vă haina sufletului murdărită de orgolii, mândrie, egoism și ipocrizie, Încetați să mai judecați, să bârfiți și să vă urâți unii pe alții, Învățați-vă să faceți bine (chiar și celor care nu merită), Căutați mai întâi Împărăția și Lumina Lui ...... atunci veți vedea în comunitatea, societatea, ba chiar în lumea întreagă, schimbarea pe care v-o doriți !
________________________

Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceea ce faci în fiecare zi. (Mike Murdoch)
O problema nu poate fi rezolvată cu aceeași gândire care a generat-o. (Einstein)
Schimbarea se întâmplă când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea schimbării. (Tony Robbins)
Viața te vrea învingător. Nu-ți mai sta în cale. (Robin Sharma)
_____________________________________________

Christian Dragomir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.