După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 noiembrie 2018

Ce este hipsterul? O definiţie politică



- Hipsterul (feminin: hipsteriţa) este o persoană cu vârsta care variază între 16 şi 60 de ani, de obicei angajat la stat sau în multinaţionale, care trăieşte doar dintr-o foarte serioasă relativizare a tot ce se întâmplă în jurul său.
Caracteristici.

- Hipsterul are tot timpul cauze care îl sensibilizează, semnând petiţii, dând like şi share sau chiar protestând.
Cauzele sale trebuie să fie cool sau trendy (sau şi-şi): hipsterul parcă nu mai e hipster dacă nu "salvează natura", "ţesutul urban" sau se indignează de nedreptatea socială globală.
El se îmbracă neglijent cu haine "de firmă". 
El se coafează cu cea mai mare grijă pentru a părea neglijenţi.

- Hipsterul fumează (pentru că e încă cool) dar pentru că îi place să fie "healthy" fumează ţigări subţiri, de damă.
- Hipsterul e, ca majoritatea zdrobitoare a oamenilor, heteosexual, dar apreciază "cultura gay" şi ţine să fie considerat, dacă nu "gay friendly", măcar "open-mind".
De asta hipsterii, spre groaza homosexualilor discreţi, distrug intimitatea cluburilor acestora pentru că e...cool să mergi la cluburi gay.
La fel, trei sferturi din participanţii la evenimente gay sunt hipsteri hetero.

- Hipsterul este de asemenea feminist.... Oricum, este suficient de "update" ca să ştie că sexualitatea ţine de opţiune- e "sociologie, man" nu biologie cum cred retrograzii.
- Hipsterul poate fi "de stânga"(dacă citeşte Zizek şi Critic-Atac) şi atunci îşi spune anarho-marxist. 
Dar hipsterul poate fi şi "de dreapta" (dacă citeşte pe Cărtărescu şi pe Patapievici) şi atunci îşi spune libertarian.
El este moderatul. Dispreţuieşte orice chestie care nu poate fi flexibilizată, orice principiu, orice valoare, orice idee.
Cum le "flexibilizează"? Simplu.... Nu aţi înţeles? Fumaţi un pic de "iarbă" şi o să vedeţi cum totul este mai....flexibil.
E drept, are "cauze" pentru care se bate şi acelea nu sunt flexibile. De ce? Pentru că sunt suficient de îndepărtate ca să nu afecteze viaţa sa. Exemplu?

- Hipsterul respectă mult religia musulmană, ba chiar, cu ajutorul unui joint, o poate proclama superioară celei occidentale. Dar nu este capabil să ţină nici principiiile propriei sale religii.
- Hipsterul, politic e contra Statului actual dar are nevoie de un hyper-Stat care să îi promoveze propriile idei.
-Hipsterul e rezervat faţă de globalizare, FMI şi multinaţionale, dar nu refuză job-uri acolo, cu o condiţie însă: brusc jobul său este necesar (poate chiar şi corporaţia în care lucrează) dar...doar atât.
- Hipsterul ştie să se distreze. Nu e mofturos. Iubeşte localurile simple, berea la pahar de plastic, băncile de lemn (pot fi şi aşchii). Trece brusc de la un gen muzical la altul (numai să fie "autentic" şi legat de "minorităţi").
Îi place să "hang"-uiască pe terase, la team-buildinguri şi în tabere cu diverse tematici.

Şi lista caracteristicilor ar putea continua.
A.B.D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.