După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 octombrie 2018

Vlad Crîznic 🔴 Câteva concluzii după pierderea unei bătălii


Câteva concluzii după   pierderea unei bătălii: 

1. De ceva vreme nu mai suntem un popor majoritar creștin. 

2. BOR nu mai are influența pe care a pus-o în negoț de atâtea ori la masă cu politicul. 
3. Nu avem un partid care să reprezinte cei 20% din populația tării pro-familie, un partid creștin democrat care să ne reprezinte la București și Bruxelles. Avem însă o nouă stângă în creștere care ne va mătura dacă stăm cu mâinile în sân.
4. Nu știm să ne facem vocea auzită prin tumultul dezinformării și fake-news-ului. 
5. PSD a organizat un referendum: nu a câștigat nimic și a nenorocit ideea de referendum. #fărăpenali? Un vis... Totuși există viață și după referendum!
6. Nu știm să dezbatem nuanțat și punctual; în cultura noastră nu se poate decât cu albă sau neagră.
7. Nu avem un politician la vârf care să reprezinte serios și public valorile pro-creștine.
8. Cei 20% nu sunt ai PSD, dar nici majoritar împotriva PSD. Deci să nu ne amăgim singuri. 
9. Moralitatea nu îi preocupă pe români, ci doar interesul propriu. (”A furat, dar ne-a dat și nouă...”, ”Nouă să ne fie bine...”)
10. Schimbarea societății se va face de la oameni spre legi și nu de la legi spre oameni. Deocamdată avem de lucru cu oamenii, nu cu legile... Aici e locul Bisericii.

Vlad Crîznic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.