După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 octombrie 2018

Samy Tuțac 🔴 Referendumul a fost îngropat, urmează cei care au susținut vizibil ideea...

După ce au îngropat referendumul au început jihadul împotriva celor mai vocali susținători ai acestuia. Este o operațiune bine pusă la punct de discreditare, de îngropare a celor care au susținut vizibil ideea. Ironia sorții este că pentru aceste operațiuni sunt folosiți tocmai oameni din comunitățile de credință ale acestora. Fratele va da la moarte pe fratele său, spunea Cristos, iar acest adevăr dureros a fost experimentat în toată istoria umanității.

"În luptă, în munţi, am fost doar răniţi, dar omorâți nici unul. Ucişi am fost doar cand am fost vânduți. O spun cu durere: vânzarea de frate e boală naţională, care, dacă nu vom reuşi să ne vindecăm, ne va ucide pe toţi. Nu ne-am făcut iluzii că ni se vor alătura mulţi oameni. Unii n-au venit de frică. Şi ei trebuie înţeleşi. Pe alţii nu-i interesează decat propriul interes. Regimurile se schimbă, profitorii nu" (Ion Gavrila Ogoranu).

Liderii Coaliției pentru Familie sunt numiți fie homofobi, fie neo-legionari și promotori ai unui discurs al urii. Parlamentarii evanghelici și alți susținători ai referendumului sunt iarăși numiți sectanți, spioni americani sau mai nou idioții utili ai lui Putin. Liderii BOR, dar și cei ai cultelor evanghelice sunt "sfătuiți" să facă pasul în spate, să plece pe la mănăstiri sau să dispară pur și simplu din viața cetății.

Fiindcă mi s-a dat harul și mie să fiu socotit între personajele toxice ale evanghelicilor și pentru că unii dintre cei care împărtășesc aceeași credință cu a mea sugerează, mai subtil sau mai direct, că trebuie să plec undeva departe, că noi baptiștii nu avem mănăstiri, voi încerca cu smerenie să ofer un răspuns.

Atunci când am decis să mă implic în acest demers nobil și să-l apăr în spațiul public am știut că îmi asum un risc. Am știut că prin ceea ce scriu nu voi reuși niciodată să-i mulțumesc pe toți, dar nu mi-am dat seama pe câți îi pot supăra. Deși nu am răspuns cu ură la ură și nici cu jigniri la jigniri sau înjurături, am un singur răspuns pentru cei care îmi cer socoteală pentru ceea ce am scris: "Ce-am scris, am scris!" 


Am scris fiind consecvent convingerilor mele și fiind conștient de riscurile la care mă expun, inclusiv riscul dezaprobării din partea fraților mei. Am scris exact ceea ce gândesc mii de credincioși evanghelici, dar nu au posibilitatea să exprime ce cred sau sunt prea scârbiți să o facă. Am scris doar adevărul știind că numai Adevărul ne face liberi, chiar dacă mai întâi s-ar putea să ne facă să ne simțim mizerabili. 

Știu că am supărat pe unii, dar sunt conștient că nici măcar Dumnezeu nu-i poate mulțumi pe toți. Deși am scris cu compasiune și cu dorința de schimbare de paradigmă, pe alocuri am fost uneori ironic, iar pentru asta mă plec și-mi cer adâncă iertare. Însă nu voi putea trăda Evanghelia și Adevărul de dragul nici unei comuniuni comode. Voi continua să cred numai în Dumnezeu, voi continua să ascult mai mult de Dumnezeu decât de oameni, iar ca păstor de suflete și om nu voi funcționa pe ură sau inducerea fricii, dar nici pe lașitate.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.