După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 octombrie 2018

Guvernul Orban a decis: Studiile de gen vor fi eliminate din universitățile din țară: „Studiile de gen, la fel ca marxism-leninismul, pot fi considerate mai degrabă o ideologie decât o știință”

Budapesta duce războiul împotriva miliardarului George Soros pe toate fronturile. După ce în vară, parlamentul ungar a adoptat  legea supranumită „Stop Soros”, care îi incriminează pe avocații și activiștii ce oferă ajutor refugiaților în căutare de azil, guvernul Orban aplică o nouă lovitură  Universității Central-Europene (CEU), fondată de Soros. Una majoră, pentru că vizează studiile privind teoria genului.

Astfel, studiile de gen vor fi eliminate din toate universitățile ungare începând cu anul universitar care începe în 2019, conform unui decret semnat marți de premierul Viktor Orban, transmite portalul ungar ma.hu, citat de agenția EFE, potrivit Agerpres.

Conform decretului privind „specializările în universitățile din Ungaria”, începând de anul viitor aceste instituții de învățământ nu vor mai putea organiza examene de admitere pentru studii de gen, dar cursanții care în prezent urmează astfel de studii vor putea să le continue până la absolvire.

Guvernul ungar consideră această specializare universitară ca fiind mai degrabă o ideologie decât o știință, motiv pentru care a decis interzicerea ei.

„Studiile de gen, la fel ca marxism-leninismul, pot fi considerate mai degrabă o ideologie decât o știință, astfel că este de discutat dacă sunt adecvate învățământului universitar”, explica, în martie 2017, secretarul de stat ungar pentru educație, Bence Retvari. „Un om se naște bărbat sau femeie, din acest motiv guvernul spune 'nu' genurilor sociale', a indicat la rândul său executivul de la Budapesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.