După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 octombrie 2018

Florin Ianovici, Alin & Florina Jivan şi Grupul RENOVATIO la Oneşti, Vaslui şi Iaşi


Bucuria negrăită
Ne-am rugat și am postit pentru România. Ne-am implicat cât am putut și cât am fost lăsați pentru a scrie, împreună cu poporul român, o filă de credință în istoria țării.
Nu am reușit deși am fost 3,5 milioane. Puterea credinței înseamnă să continui lupta cea bună chiar dacă treci printr-un moment rău.
Aparținem unei Împărății care este neprihănire, pace, bucurie în Duhul Sfânt. Aparținem unui Împărat, Isus Hristos, care este blând și smerit cu inima și fără de prihană.
Avem o bucurie negrăită care este dăruită de faptul că suntem săpăți în palmele Sale și scriși în Cartea Vieții. El nu se schimbă, Împărția Sa este desăvărșită.
Mergem într-un nou turneu pentru a lărgi hotarele Împărăției Sale. 
Renovatio pleacă iar la drum, în a doua parte a turneului ,,Ridică-te''. Am fost la Ploiești, Caransebeș și Oțelul Roșu.

Acum vom merge la Onești, vineri, 19 oct, Vaslui, 20 oct, Iași 21, oct.

Detaliile sunt pe afișul de prezentare.
Ne rugăm pentru rod bogat.

Vă așteptăm cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.