După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 octombrie 2018

Daniel Gheorghe (PNL): Oare ne așteaptă parteneriatul trădării naționale?

Deputatul PNL Daniel Gheorghe spune despre legea parteneriatului civil că nu este nimic altceva decât o legalizare mascată a casătoriile dintre persoanele de același sex.
Mai mult decât atât, Gheorghe consideră că legiferarea parteneriatului civil deschide calea către adopția de copii de către cuplurile LGBT.

"Abia s-a încheiat referendumul constituțional că am și văzut cum lobby-ul LGBT pe filiera Bruxelles a lansat o idee inadmisibilă și iresponsabila privind legiferarea așa zisului parteneriat civil. Parteneriatul civil este o căsătorie mascată, este o chestiune care creează un paralelism legislativ nepermis în România de azi. Nu are niciun support social și nu corespunde în niciun fel cerinței românilor la această dată. Și, de asemenea, fiind conceput undeva pe la acest CNCD, care-și bagă nasul cam mult în legislația României de la o vreme, vine pur și simplu să creeze acel cadru prin care, în baza unei excepții de neconstituționalitate, Statul Român va fi obligat să accepte adopțiile de copii de către cupluri de persoane de același sex. Personal, nu înțeleg această grabă și cred că noi toți parlamentarii suntem obligați să respingem aceste aberații anti-creștine care apar în Parlament", a spus Daniel Gheorghe în plen.

Daniel Gheorghe nu înțelege atitudinea liderilor coaliției PSD-ALDE și se întreabă dacă nu cumva au avut parte de presiuni de la Bruxelles.
"Și că tot vorbeam de Bruxelles, nu pot decât să pun o serie de întrebări retorice. Domnule Dragnea, ați fost amenințat, ați fost șantajat de domnul Timmermans, înainte de referendum. Domnule Tăriceanu, ați primit telefoane, s-au făcut presiuni de la domnul Verhofstadt?", a spus deputatul.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.