După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 octombrie 2018

Bisericile, după referendumul eșuat: Politizarea unei teme precum căsătoria este chiar ridicolă / S-a văzut că și politica e o meserie foarte veche...

Reprezentanții Patriarhiei Bisericii Ortodoxe și cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice susține, referitor referendumul pentru redefinirea familiei, că motivele care au adus eșecul sunt manipulare și asocierea cu politicul.

"S-a văzut în mare parte în aceste zile și cu ocazia referendumului - și imediat reacțiile de luni dimineața și mai apoi - că și politica e o meserie foarte veche", a declarat Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice, la Digi24.

"Procentul acela de 9% care a lipsit pentru trecerea referendumului... acești 9% dintre oameni, vă asigur, nu gândesc pe tema căsătoriei diferit de cei care au votat. Ei sunt și au fost victimele unor manipulări cu adevărat profesioniste. Așadar, am denunțat permanent că oricine ar încerca să se asocieze în mod fraudulos cu această temă, pe care s-o vampirizeze în vreun fel, se auto-descalifică. Una dintre cauzele pentru care s-a declanșat această reținere în foarte mulți oameni care nu au venit la referendum a fost și manipularea legată de asocierea acestui referendum cu un anumit personaj politic.


Este unul dintre ele (n.r. asocierea cu politicul, motiv care a dus la esecul referendumului). A fost mai degraba una din inducerile in erorare, intrucat asocierea nu face bine niciunei teme civice. Asociarea cu politicul e neavenită când vorbim de dezbateri civice. Consideram ca informarea reala a societatii românești nu a avut loc.Politizarea unei teme precum căsătoria este chiar ridicolă", a explicat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.