După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 octombrie 2018

Anghel Buturugă 🔴 Cum a ucis ura față de Dragnea un referendum

Nu pentru că aceștia ar fi crezut în strategia activiștilor profesioniști ai boicotului, care a avut totuși eficiența ei indirectă, ci pentru că au rămas, din diferite motive, în afara subiectului. „România liberă“ oferă câteva posibile explicații ale acestui eșec.
Duminică la ora 13.00, BEC raporta o prezență de 11,67 % (2.134.579 votanți) la votul pentru Referendumul pentru căsătorie. Mult prea puțin pentru a putea fi îndeplinit baremul de validare până la ultima oră la care se mai putea vota duminică seara. Prezență mai mare a fost înregistrată în Dâmbovița, Bihor, Botoșani, foarte slabă în Covasna, Harghita, Sibiu, Maramureș. În București au votat, până la ora 13, 10% (182.923) din votanți. Au fost mai mulți votanți din mediul urban (1150608) decât cei din mediul rural (983.971), cifre valabile tot pentru orele 13.00. Prezența în diaspora a fost, în unele locuri, comparabilă cu ultimele alegeri.
În aceste condiții, referendumul nu poate fi validat, iar revizuirea Constituției nu poate fi înfăptuită. Definiția căsătoriei va fi așa cum este în prezent, adică, după cum a opinat judecătorul CCR Daniel Morar, putând fi oricând interpretată în favoarea căsătoriilor homosexuale. Care ar putea fi explicațiile pentru acest eșec?
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.