După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 septembrie 2018

VIDEO: Ionuț Simionca 🔴 Susțin fără rezerve familia tradițională!


Am crescut într-un sat din Ardeal, într-o familie tradițională căreia îi datorez toate lucrurile bune pe care le-am făcut în viață. În fiecare zi mă trezesc cu sentimentul că familia este cel mai important lucru de pe pământ! 

Micul univers în care am crescut și mi-am format caracterul a fost construit pe câțiva piloni de rezistență: familia tradițională, biserica și școala. Dacă nu îngrijim acești piloni, riscăm să ne pierdem identitatea națională și să nu ne recunoaștem, atunci când ne privim în oglindă.
Cred că orice demers al societății care are drept obiectiv conservarea acestor valori trebuie sprijinit. Susțin fără rezerve revizuirea Constituției, în sensul introducerii precizărilor legate de faptul că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. 
Pe de altă parte, nu am nicio rezervă să particip la reglementarea altor raporturi care privesc interese individuale sau de grup ale unor minorități, să asigur aceste minorități că toți suntem cetățeni egali ai statului român.
În contextul discuțiilor legate de revizuirea Constituției, mi-e teamă însă că PSD nu face altceva decât jocuri populiste și diversioniste în raport cu susținătorii familiei tradiționale. Spun acest lucru fiindcă, de exemplu, avem un referendum valid de micșorare a numărului de parlamentari pe care PSD nu l-a pus niciodată în practică.
Am făcut astăzi un apel la colegii mei din Parlament să trateze definirea familiei în cel mai serios mod cu putință, să fie conștienți de faptul că de această definiție depinde viitorul națiunii române.
Mă declar, încă odată, un român dedicat familiei tradiționale, bisericii naționale și școlii!
Așa să ne ajute Dumnezeu!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.