După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 septembrie 2018

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

“Dumnezeu….. cheamă lucrurile care nu sunt ca și cum ar fi...”

Dragii noștri,

          Ultima perioadă a fost plină de provocări de tot felul, însă ceea ce putem spune e că Dumnezeu ne-a permis să experimentăm ceea ce spune versetul menționat mai sus. Ne bucurăm de ceea ce este El pentru noi și de ceea ce ne permite să trăim aici pe câmpul de misiune, chiar dacă de multe ori nu înțelegem mersul lucrurilor și suntem tulburați peste măsură de mult. Liniștea noastră izvorăște din Cuvântul Său, știind că El e același ieri, azi și în veci și puterea Lui e neschimbată. El cheamă lucrurile care nu sunt ca și cum ar fi și poate aduce în ființă ceea ce nu a existat mai înainte.

          În ultimul timp, atât Amalia cât și Debi au tot suferit de diferite afecțiuni și Debi e tare necăjită în suflețelul ei. Caută să înțeleagă de ce trebuie mereu să treacă prin suferință. Îmi spunea zilele acestea că eu (Liviu) și Mati nu ne îmbolnăvim deloc și doar ea și Amalia trebuie să sufere. Astăzi o întreba pe Amalia dacă nu cumva Satana a vorbit cu Dumnezeu și despre ea, ca în cazul lui Iov, și a cerut să o cearnă. Știm că nu putem evita să trecem pe aici, de aceea vă cerem să ne sprijiniți în rugăciune ca să putem rezista și să rămânem în picioare după ce vom fi biruit totul.

          Mulțumim că ne purtați poverile și că luptați împreună cu noi ca lucrarea Lui să se facă în noi, cu noi și prin noi. Mulțumim pentru partea pe care o luați la înaintarea evangheliei, aici pe meleagurile celui rău. Dumnezeu ne dă oportunități să vorbim cu oamenii și să sădim sămânța Evangheliei. El să va răsplătească pentru susținerea de toate felurile și pentru dragostea de care dați dovadă față de noi. Ne simțim binecuvântați să vă avem aproape ca parteneri în lucrare.
          Vă dorim biruință în lupta credinței, făcând uz de toată puterea și autoritatea primite în numele Lui. Cu El biruim.
Liviu și Amalia Acatrinei

Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Acatrinei, vă rugăm click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.