După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 septembrie 2018

Robert Sighiartău, PNL: „Voi vota DA! Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor”

La 17 septembrie 2018, Robert Sighiartău, Secretar Generalal Partidului Național Liberal, și-a anunțat publicsusținerea pentru referendumul pentru căsătorie și opțiunea sa de vot: DA pentru clarificarea definiției căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie:
Voi merge la referendum si voi vota DA !
Este referendumul inițiat de trei milioane de români. Nimeni nu se poate opune voinței lor. Nimeni nu se poate împroprietări cu voința lor. Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor.
Este un referendum despre valori fundamentale ale unei societăți și civilizații: căsătoria și familia. Căsătoria intre bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. E cadrul normal si firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie. Familia este piatra de temelie a unei societăți și a unei națiuni.

„Familia este centrul și inima civilizației iubirii” spunea papa Ioan Paul al doilea. Acest referendum este despre iubire, nu despre ură.
Îi chem pe toți cei care cred în valorile familiei să meargă la acest referendum și să voteze DA.
Robert Sighiartău – Secretar General al Partidului Național Liberal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.