După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 septembrie 2018

Coaliția pentru Familie: Votul transpartinic din Parlamentul României demonstrează clar că nu putem vorbi de o confiscare politică a inițiativei noastre. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid

Coaliția pentru Familia respinge acuzațiile conform cărora inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru protecția căsătoriei, aratând că nu este și nu a fost niciodată „remorca vreunui partid politic”, informează un comunicat de presă primit pe adresa redacției ActiveNews.

Semnatarii susțin că resping „confiscarea politică” a inițiativei și că demersul constituțional „nu este în niciun fel legat de PSD”, fiind adoptat de Parlament ca urmare a unui vot transpartinic.

„Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid. 

Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României. 

Am respins și respingem confiscarea politică a inițiativei noastre. Exprimarea publică a susținerii demersului celor 3 000 000 de cetățeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituțională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere și din opoziție”, se arată în comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.