joi, 20 septembrie 2018

Coaliția pentru Familie: Votul transpartinic din Parlamentul României demonstrează clar că nu putem vorbi de o confiscare politică a inițiativei noastre. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid

Coaliția pentru Familia respinge acuzațiile conform cărora inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru protecția căsătoriei, aratând că nu este și nu a fost niciodată „remorca vreunui partid politic”, informează un comunicat de presă primit pe adresa redacției ActiveNews.

Semnatarii susțin că resping „confiscarea politică” a inițiativei și că demersul constituțional „nu este în niciun fel legat de PSD”, fiind adoptat de Parlament ca urmare a unui vot transpartinic.

„Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid. 

Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României. 

Am respins și respingem confiscarea politică a inițiativei noastre. Exprimarea publică a susținerii demersului celor 3 000 000 de cetățeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituțională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere și din opoziție”, se arată în comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.