miercuri, 1 august 2018

Tony Berbece 🔴 Poză pusă pe un stâlp de telefon din Portland. Dacă tăcem o să ajungă și pe la noi prin România cu propaganda...

Dacă tăcem o să ajungă și pe la noi prin România cu propaganda (sau au început deja) și o să ne spună că așa s-au născut, o să ne spună că ai noștri copilași sunt dispuși să le accepte iubirea, că la 10-12 ani sunt responsabili de corpul lor, apoi o să apară “deștepți” care ne vor spune că sunt și ei oameni și că nu au cu ce să ne deranjeze. Cică dacă copilul nu suferă poți să-l iubești cum vrei. Ce? Până aici s-a ajuns?

Astăzi orice perversiune este scuzabilă prin următoarea minciună: “Așa s-au născut!” Nu, nu s-au născut așa, cum un criminal în serie nu se naște criminal în serie, ci a ales să facă asta, un alcoolic nu se naște alcoolic, ci a ales să facă asta, un violator nu se naște violator, ci a ales să facă asta, un hoț nu se naște hoț, ci a ales să facă asta. Totul este o alegere, totul este o luptă de a rămâne drept, binele sau raul ne sunt puse înainte încă din copilărie. Stă în forța și voința noastră să ne alegem drumul. 

Eu aleg binele, iar binele trebuie apărat, voi?
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.