joi, 9 august 2018

Sodomiții şi susținătorii lor vor să se răzbune pe Donald Trump: Hollywood cere retragerea stelei liderului SUA de pe Walk of Fame

Consiliul municipal din West Hollywood, cartier din Los Angeles unde se află Walk of Fame (Bulevardul Celebrităţilor), a adoptat în unanimitate o rezoluţie cerând ca steaua lui Donald Trump să fie retrasă de pe promenada turistică, a anunţat marţi primarul, citat de AFP, conform news.ro.

Steaua lui Donald Trump, inaugurată în 2007 când miliardarul era o vedetă de televiziune, graţie emisiunii sale "The Apprentice", este ţinta vandalismului de la intrarea sa în politică.

West Hollywood, cunscut pentru viaţa de noapte şi comunitatea sa LGBT, revendică valorile progresiste, în opoziţie cu politica preşedintelui american.


Consiliul municipal din West Hollywood va cere deci Camerei de Comerţ a Hollywood-ului, responsabil de administrarea Walk of Fame, să retragă steaua de pe bulevard, în special în numele "femeilor care au fost tratate cu remarci deranjante" de Donald Trump...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.